نگاهی به گزینههای احتمالی وزارت خارجه ترامپ
پولیتیکو در گزارشی مفصل به گمانهزنی درباره گزینههای احتمالی تصمیمگیر در کابینه ترامپ پرداخته است؛ این رسانه در بخش «وزارت امور خارجه» به بررسی پنج گزینه احتمالی پرداخت که قریب به اتفاق آنها چهرههایی ضدایرانی هستند که در سابقه سیاسیشان، ارتباط با گروههای اپوزیسیون فارسیزبان هم دیده میشود. در بخشی از گزارش پولیتیکو آمده است:
پولیتیکو در گزارشی مفصل به گمانهزنی درباره گزینههای احتمالی تصمیمگیر در کابینه ترامپ پرداخته است؛ این رسانه در بخش «وزارت امور خارجه» به بررسی پنج گزینه احتمالی پرداخت که قریب به اتفاق آنها چهرههایی ضدایرانی هستند که در سابقه سیاسیشان، ارتباط با گروههای اپوزیسیون فارسیزبان هم دیده میشود.
در بخشی از گزارش پولیتیکو آمده است: دوره اول ریاستجمهوری ترامپ نشان داد که وزیر خارجه دولت او، به عنوان بالاترین مقام ارشد سیاست خارجی کشور چطور میتواند [با یک تصمیم] سقوط یا پیشرفت کند!
ترامپ روابط سردی با اولین وزیر امور خارجه خود «رکس تیلرسون» داشت و به آرامی او را از سیاستگذاری ایالات متحده خارج کرد و سپس در مقابل چشم جهانیان در شبکههای اجتماعی اخراجش را اعلام کرد. اما جانشین تیلرسون، مایک پمپئو، تبدیل به یکی از قابل اعتمادترین مشاوران ترامپ شد.
گزینههای احتمالی مورد نظر ترامپ برای هدایت سیاست خارجی آمریکا:
رابرت اوبراین Robert O’Brien
اوبراین یکی از چهار مشاور امنیت ملی ترامپ و از معدود اطرافیان او در دوره قبل است که با ترامپ به چالش جدی بر نخورد! رابرت اوبراین طی سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ بهعنوان فرستاده ویژه ترامپ در امور بازداشتشدگان فعالیت میکرد. یکی از مهمترین اقدامات او در این جایگاه، مذاکره برای آزادی رپر بازداشتشده در سوئد، ایسپ راکی(A$AP Rocky) بود؛ پروندهای که ترامپ هم در آن مداخله و[طبق گزارشها] سوئد را تهدید به جنگ تجاری کرد! اوبراین در حزب جمهوریخواه بهعنوان یکی از حامیان بزرگ ناتو و اوکراین شناخته میشود.(۵۸ ساله)
مایک والتز Mike Waltz
والتز، کهنهسرباز ارتش آمریکا و کلاهسبز سابق(کماندوی ارتش) است. او از حامیان کمک مالی به اوکراین بوده و در عین حال، به دنبال تقویت نظارت بر بودجه مالیاتدهندگان برای اقدامات جنگی کییف است. والتز همچنین پیشتاز واکنشدهندگان به بایدن، درباره خروج ناموفق از افغانستان بود. والتز، نماینده فلوریدا، در محافل حزب جمهوریخواه به عنوان یک رقیب بالقوه برای یک پست عالی امنیت ملی در دوره دوم ترامپ ظاهر شده، از جمله جایگاه وزارت امور خارجه، وزارت دفاع و یا جایگاه ارشدی در یک آژانس اطلاعاتی.(۵۰ ساله)
مارکو روبیو Marco Rubio
روبیو یکی از مخالفان سابق ترامپ است که حالا به حامی او تبدیل شده. او دیدگاههای تندی درباره بسیاری از مسائل سیاست خارجی از جمله ایران و کوبا دارد. با این حال، سناتور فلوریدا، پیشتر با دموکراتها روی قانونی کار کرده که خروج ترامپ از ناتو را سختتر میکرد. او همچنین سعی کرده در ظاهر از اوکراین حمایت کند؛ البته بدون اینکه صراحتاً موضع ترامپ مبنی بر اینکه «کییف باید برای پایان دادن به جنگ با مسکو مذاکره کند» را رد کند! روبیو از طریق سنای تحت کنترل حزب جمهوریخواه عبور خواهد کرد و احتمالاً در طول مسیر، چند رأی دموکرات را هم به دست خواهد آورد. سؤال بزرگ این است که آیا ترامپ او را ضعیفتر از آن میبیند که دیپلمات ارشد آمریکا باشد یا به او اعتماد میکند؟(۵۳ سال)
ریک گرنل Ric Grenell
گرنل، سفیر سابق آمریکا در آلمان است و در دوره مأموریتش دستگاه دیپلماسی آلمان را به هم ریخت! او در مقطعی سرپرست «اداره اطلاعات ملی آمریکا» هم بوده است. ریک گرنل طی مدت اخیر، بهعنوان یکی از تأثیرگذارترین مشاوران ترامپ در امور بینالملل در کمپین او تثبیت شده است. بسیاری از کارشناسان جمهوریخواه، گرنل را از گزینههای اصلی «وزارت امور خارجه» یا جایگاه «مشاور امنیت ملی» آمریکا میدانند. او درصورت رسیدن به جایگاه وزارت، به نخستین وزیر کابینه تاریخ آمریکا تبدیل میشود که آشکارا همجنسگراست! ترامپ از گرنل با عنوان «فرستاده من» یاد میکند. او درحال حاضر مشاور ارشد Protecting America Initiative(ابتکار عمل حفاظت از آمریکا) است؛ سازمانی غیرانتفاعی که تمرکزش بر «مبارزه با نفوذ دولت چین» اعلام شده.(۵۸ ساله)
بیل هاگرتی Bill Hagerty
سناتور تنسی یکی از جمهوریخواهانی است که پس از پیروزی ترامپ در سال ۲۰۱۶ به کارزار او روی آورد. هاگرتی، بازمانده دولت بوش، پیش از نامزدی در مجلس سنا در سال ۲۰۲۰، بهعنوان سفیر آمریکا در ژاپن فعالیت کرد. او از موقعیت خود در کمیته روابط خارجی سنا برای بهدست آوردن شهرت بهعنوان یک تندرو سرسخت علیه چین استفاده کرده. این سناتور همچنین از معدود سناتورهایی بود که به بسته کمکی امنیت ملی که اوایل سال جاری با افزایش بودجه برای اوکراین تصویب شد، رأی منفی دادند. دلیل اعلامی او برای رأی مخالف دادن به این بسته کمکی، لزوم توجه بیشتر به امنیت مرزی آمریکا بود.(۶۵ ساله)
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰