تاریخ انتشار : یکشنبه 20 آبان 1403 - 8:31
12 بازدید
کد خبر : 378856

خوزستان مجددا می‌تواند صادرکننده بزرگ فوتبالیست باشد

خوزستان مجددا می‌تواند صادرکننده بزرگ فوتبالیست باشد

جامعه ورزشی آفتاب نو: /خوزستان یک مدیر ورزشی گفت: اگر متخصص‌ها مجددا وارد میدان شوند، مجددا می‌توان شاهد حضور خوزستانی‌ها در تیم‌های ملی ایران و در باشگاه‌های بزرگ باشیم و استان خوزستان می‌تواند یک صادرکننده بزرگ بازیکن فوتبال باشد. صفرعلی جمالپور در گفت و گو با ، اظهارکرد: خوزستان مهد فوتبال ایران است. این را همه

جامعه ورزشی آفتاب نو:

/خوزستان یک مدیر ورزشی گفت: اگر متخصص‌ها مجددا وارد میدان شوند، مجددا می‌توان شاهد حضور خوزستانی‌ها در تیم‌های ملی ایران و در باشگاه‌های بزرگ باشیم و استان خوزستان می‌تواند یک صادرکننده بزرگ بازیکن فوتبال باشد.

صفرعلی جمالپور در گفت و گو با ، اظهارکرد: خوزستان مهد فوتبال ایران است. این را همه با توان و تمام وجود می گویند و همه بر آن صحه می گذارند. فوتبال خوزستان در گذشته تغذیه کننده ۹۰درصد تیم ملی ایران بود و البته هنوز هم پویا و سر پا است و می تواند بیش از این پویاتر شود اما به شرطی که مدیریت فوتبال باشگاهی آن را به دست صاحبان اصلی یعنی اهل فن سپرده شود. در این صورت می تواند همچون گذشته ده‌ها بازیکن جوان با آتیه را به بدنه باشگاه‌های مطرح استان و کشور معرفی کند.

او با تاکید بر اینکه این فوتبال از دیرباز جایگاه ویژه‌ای در میان مردم خوزستان داشته و شمار دوستداران فوتبال در این استان بی نظیر است، گفت: متاسفانه علیرغم برخورداری از استعدادهای ناب و بکر در میان جوانان خوزستانی با وجود گذشته پرافتخار این ورزش در این دیار، در سال‌های اخیر فوتبال خوزستان جایگاه و اعتبار والای خود را در سطح کشور از دست رفته می بیند و استان‌های زیادی که در زمان درخشش خوزستانی ها در فوتبال هیچ حرفی برای گفتن نداشتند، امروز گوی سبقت را ربوده‌اند و با تکیه برنامه‌های دراز مدت خود در میدان پیشرفت و توفیق می تازند. شاید بتوان دلیل اصلی این مشکل بزرگ یعنی افت و نزول محسوس و چشمگیر فوتبال خوزستان را در بی توجهی به پشتوانه‌سازی و عدم تربیت و پرورش استعدادهای این خطه در یک دهه اخیر دانست.

مدیر عامل سابق استقلال خوزستان خاطر نشان کرد: خوزستان اقیانوسی از بازیکنان شایسته و خوب دارد و این فوتبال استان نیازمند برنامه ریزی همه جانبه است. اگر چه ما در استانی زندگی می کنیم که به دلیل وجود چاه های نفت به آن سرزمین طلای سیاه می گویند، اما در این استان حتی ۳ ورزشگاه مجهز متعلق به وزارت ورزش نداریم؛ دیدیم وقتی ورزشگاه غدیر مشکل داشت تیم استقلال خوزستان خانه به دوشی را در بدترین شرایط  تجربه کرد.  

وی در ادامه تصریح کرد: بزرگترهای فوتبال به یاد دارند که پیش از انقلاب و در جام تخت جمشید از تیم‌های پایتخت‌نشین و بزرگ گرفته تا تیم‌های استان اصفهان، فارس، گیلان، آذربایجان غربی و شرقی، همه و همه متکی بر بازیکنان تکنیکی و سیه‌چرده خوزستانی بودند. حضور بازیکنان خوزستانی در جام‌جهانی آرژانتین ۱۹۷۸ فراتر از انگشتان یک دست بود و این نشان از قدرت و توان یکه‌تازی فوتبال دیروز خوزستان است. این اقتدار در همه ادوار در تیم‌های نوجوانان، جوانان و بزرگسالان حفظ شده اما از اواخر دهه هفتاد با وارد شدن پول به فوتبال سیاست‌ها تغییر کرد و سیر نزولی و در واقع سقوط فوتبال خوزستان هم آغاز شد.

جمالپور عنوان کرد: در ادامه نیز مدیریت و باشگاه داری معنای دیگری پیدا کرد و چهره‌های جدیدی به این عرصه وارد شدند. با به تصویر کشیده شدن مسابقات توسط جعبه جادویی و زیاد شدن نشریات و سایت های ورزشی، تبلیغات در این عرصه آن چنان گسترده شد که آدم‌های حاضر در ورزش یک شبه مشهور و صاحب‌نام می شوند.

جمالپور با اشاره به اینکه افراد سیاسی که قصد مطرح کردن خود را داشتند از یک سو و آدم‌های ماجراجویی که دوست داشتند تا در افکار عمومی چهره شوند از هر دسته و گروهی وارد عرصه ورزش و فوتبال شدند، ادامه داد: به همان سرعتی که این آدم‌های غریبه خود را به فوتبال تحمیل کردند، مردان زحمتکشی که با فوتبال عجین و با زیر و بم آن کاملا آشنا بودند نیز از میدان بیرون افتادند. اگر کمی در سپردن مدیریت باشگاه و کارهای اجرایی فوتبال وسواس به خرج می دادیم و اجازه نمی دادیم تا غیرمتخصص‌ها و تنها با انگیزه کسب شهرت به عرصه فوتبال پای بگذارند و امکانات ابتدایی فراهم می شد،  فوتبال تغییر چهره  نمی داد.

او تاکید کرد: اگر متخصص‌ها مجددا وارد میدان شوند، دیری نخواهد پایید که شاهد حضور نام‌های زیبای خوزستانی در تیم‌های ملی ایران و در باشگاه‌های بزرگ خواهیم بود و استان خوزستان می‌تواند یک صادرکننده بزرگ بازیکن فوتبال باشد و همان گونه که نفت صادر را می‌کنیم اگر کمی بدون تعصب و با دیدی وسیع به وضعیت امروز باشگاه‌های استان نگاه کنیم و مروری داشته باشیم بر آنچه بر آن ها می‌گذرد، خواهید دید که چرا این همه نابسامانی بر فوتبال حاکم است و چرا سیر قهقرایی ما در فوتبال همچنان ادامه دارد؟ چه بلایی بر سر فوتبال خوزستان با این همه نیروی عظیم بازیکن آمده است؟ چرا باید خوزستان از شهرهای بدون پیشینه فوتبالی بازیکن وارد کند،  چرا هیچ کسی بازیکنان مستعد خوزستانی را نمی‌بیند. در چند سال اخیر دروازه‌های ورودی فوتبال استان به یکباره گشوده شد و تیم‌های خوزستانی از لیگ‌برتر گرفته تا لیگ یک، لیگ دو و لیگ ۳، تعداد زیادی بازیکن غیربومی را به خدمت گرفته‌اند.

منبع خبر: ایسـنا

+

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn