تاریخ انتشار : یکشنبه 20 آبان 1403 - 15:11
15 بازدید
کد خبر : 379217

فستیوال چای هند در رزیدانس سفارت هند برگزار شد

فستیوال چای هند در رزیدانس سفارت هند برگزار شد

فستیوال چای هند با هدف معرفی چای های مختلف این کشور در رزیدانس سفارت هندوستان برگزار شد به گزارش پدال نیوز؛ شب گذشته فستیوال چای در رزیدانس سفارت هند در ایران برگزار شد. در این فستیوال که با حضور مهمانان ایرانی و مقامات سایر کشور‌ها برگزار شد چای هند به عنوان یکی از معروف‌ترین و

فستیوال چای هند با هدف معرفی چای های مختلف این کشور در رزیدانس سفارت هندوستان برگزار شد

به گزارش پدال نیوز؛ شب گذشته فستیوال چای در رزیدانس سفارت هند در ایران برگزار شد. در این فستیوال که با حضور مهمانان ایرانی و مقامات سایر کشور‌ها برگزار شد چای هند به عنوان یکی از معروف‌ترین و با کیفیت‌ترین چای‌های جهان معرفی شد. سفارت هند در ایران تلاش می‌کند که به عنوان مهد چای دنیا و دومین صادر کننده چای در جهان چای‌های متنوع را به مردم ایران که یکی از طرفداران این نوشیدنی هستند معرفی کند. تمام طعم‌های چای هندی با نظارت انجمن مخصوص به خود تولید و فرآوری می‌شود تا طعم و کیفیت آن ثابت بماند در حال حاضر دو طعم چای دارجلینگ و چای ماسالا در ایران طرفداران زیادی دارد در حالیکه طعم گس چای نیگلیری بیشتر به ذائقه ایرانی نزدیک است، اما هنوز در ایران شناخته نشده است.

در هندوستان چای رابطه مستقیمی با مدیتیشن دارد. در افسانه‌ها آمده داروما بنیانگذار ذن بودیسم هنگامی که مدیتیشن می‌کرده به خواب می‌رود؛ وقتی از خواب بیدار می‌شود به دلیل این ضعف پلک‌های خود را پاره می‌کند و آنها را دور می‌اندازد از محل پلک‌ها بوته‌ای به وجود می‌آید که توانایی جادویی برای از بین بردن خستگی دارد که نام آن بوته چای است.

چای هندی تنوع زیادی دارد، اما سه طعم دارجلینگ، آسام و نیلگیری که ثبت جهانی شدند از معروف‌ترین آنها هستند.

انجمن ماندالا

ماندالا در زبان سانسکریت به معنای دایره است و تمام هستی جهان را در یک دایره تجسم می‌کند هنر ماندالا ار تباط مستقیمی با مدیتیشن دارد و به عنوان یکی از راه‌های درمانگری در روانشناسی استفاده می‌شود

انجمن ماندالا در ایران به ریاست خانم مریم حوری تاسیس شده و ارتباط نزدیکی با سفارت هند دارد تزئینات و بخشی از برنامه‌های هنری فستیوال چای در رزیدانس سفارت هند توسط این انجمن انجام شد ضمن آنکه آثاری از اعضای این انجمن در حاشیه این فستیوال به نمایش درآمده بود.

خانم حوری در گفتگو با خبرنگار برنا در خصوص این انجمن گفت: پیوند هنری بین ایران و هند از سال‌های گذشته وجود دارد و هر دو فرهنگ از هم تاثیر گرفتند ما در سال ۱۳۹۸ تصمیم گرفتیم این انجمن را ثبت کنیم و متوجه شدیم که در سراسر کشور افرادی وجود دارند که در این زمینه فعال هستند به طور مثال خانم نازنین محمدی از رشت هستند یا خانم مینا شاهرودی از زاهدان هستند خوشبختانه سفارت هند نیز همکاری خوبی با ما داشته و به روش‌های مختلف از ما حمایت کرده است که امیدواریم این همکاری و حمایت بیشتر شود.

نازنین محمدی از اعضای انجمن ماندلا که اثر وی با استقبال زیادی از سوی مهمانان همراه شده بود ضمن تشریح هنر ماندالا گفت: نگاه به هستی و احترام به زمین به عنوان مادر هستی از اصول ماندالا است ضمن آنکه تنوع رنگ و استفاده از رنگ‌هایی که بیانگر طبیعت زنده هستند در آثار  ماندالا فراوان است دایره بودن آثار در تمام بخش‌های هنری اعم از سفال، مجسمه، نقاشی، کاشی و سایر بخش‌ها به عنوان شناسنامه ماندالا شناخته می‌شوند هارمونی و بالانس این آثار که ناشی از ذهن هنرمند است سبب شده که در روان درمانی نیز ماندالا استفاده شود در واقع این مدیتیشن به علم پزشکی نیز راه پیدا کرده است.

در این فستیوال آثار مریم حوری،پونه مقیمی،رها خوش انس،نازنین محمدی،آتنا رضایی،شیما ساعی،مینا شاهرودی،مریم بهبهانی به نمایش درآمد

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn