واکاوی تفاوت مدرک کارشناسی و لیسانس برای انتخاب دبیرکل هیئت فوتبال تهران/ اساسنامه هایی که همچنان پر از اشکال است
از گاف های عجیب در مورد تفاوت اساسنامه فدراسیون فوتبال و اساسنامه هیئت های استانی در ارائه مدارک دبیرکل است که این روزها در هیئت فوتبال تهران دچار چالش شده است. به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، مصاحبه عجیب رضا عابدینی سرپرست دبیری هیئت فوتبال تهران در حاشیه بازی استقلال و مس رفسنجان بار دیگر
از گاف های عجیب در مورد تفاوت اساسنامه فدراسیون فوتبال و اساسنامه هیئت های استانی در ارائه مدارک دبیرکل است که این روزها در هیئت فوتبال تهران دچار چالش شده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، مصاحبه عجیب رضا عابدینی سرپرست دبیری هیئت فوتبال تهران در حاشیه بازی استقلال و مس رفسنجان بار دیگر باعث شد تا برخی باگ ها و شاید هم گاف هایی که در اساسنامه فدراسیون فوتبال و همچنین اساسنامه هیئت های استانی وجود دارد به چشم بیاید.
اساسنامه فدراسیون فوتبال و همچنین به تبع آن هیئت های استانی دارای اشکالات و ابهامات زیادی است که تاکنون هیچ یک از قانونگذاران فوتبال و حتی تدوین گران این اساسنامه نتوانسته اند افکار عمومی را نسبت به این شائبه ها روشن کنند و هر از گاهی با رخ دادن برخی اتفاقات این باگ ها بیشتر از همیشه به چشم می آید و چند روزی هم بساط سوژه و نقل شدن در محافل را فراهم می کنند بار دیگر به گوشه تاریخ سپرده می شوند و این پرونده همچنان ناتمام باقی می ماند.
رضا عابدینی چندی قبل در پی تصمیم میرشاد ماجدی رئیس هیئت فوتبال تهران که عباس تیموری را از دبیری هیئت فوتبال تهران برکنار کرد به عنوان سرپرست دبیرکلی هیئت فوتبال تهران انتخاب شد. این انتخاب اما بدون حاشیه نبود و هنوز حکم سرپرستی دبیری عابدینی خشک نشده بود که به آن ایراد گرفته شد. ایراد هم مبنای قانونی داشت و آن هم این بود که این فرد دارای تحطیلات عالیه نیست درحالی که کسی که دبیر کل هیئت فوتبال می شود باید حداقل دارای مدرک «لیسانس» باشد.
به موجب این ایراد میرشاد ماجدی هم حکم سرپرست دبیری عابدینی را منتفی کرد و ابقای این حکم را منوط به این کرد تا عابدینی مدرک لازم را به هیئت فوتبال تهران ارائه کند. ظاهرا هم تا آخر ماه جاری به عابدینی فرصت داده شده تا مدرکش را تحویل دهد. در این مدت هم از او خواسته شده امورات هیئت را پیگیری کند تا تکلیف مشخص شود.
اما رضا عابدینی که بابت نداشتن مدرک مورد توجه اصحاب رسانه بود در حاشیه بازی استقلال و مس رفسنجان از سوی خبرنگاران در این زمینه مورد سوال و جواب قرار گرفت که پاسخ او در مورد نداشتن مدرک تحصیلی لیسانس با جوابی روبرو شد که تا همین امروز مورد نقد است و کسی نیست که به عابدینی خرده نگیرد چطور نمی داند کارشناسی همان لیسانس است! او در جواب به خبرنگاران گفته بود در اساسنامه آمده کارشناسی نه لیسانس.
پاسخ عابدینی واقعا این سوال را مطرح می کند که چطور کسی که پیش از این ۱۱ سال دبیری هیئت فوتبال تهران را داشته فرق کارشناسی با لیسانس را نمی داند. در همین راستا خبرنگار آنا به پیگیری این موضوع پرداخت که نکات قابل توجهی داشته است.
مهمترین نکته ای که بار دیگر تفاوت بین اساسنامه اصلی فدراسیون فوتبال با اساسنامه هیئت های استانی را برملا می کند در همین ارائه مدارک دبیر هیئت فوتبال با دبیرکلی فدراسیون فوتبال است. در اساسنامه فدراسیون فوتبال در ماده ۶۷ در خصوص شرایطی که دبیر کل باید داشته باشد آمد و قید شده که دبیرکل فدراسیون باید دارای مدرک تحصیلی لیسانس یا معادل آن باشد اما در اساسنامه هیئت های استانی در ماده ۲۷ آن در مورد شرایط دبیر کل آمده است که دارای حداقل مدرک کارشناسی.
شاید در نگاه اول این طور به نظر برسد که چه فرقی بین این دو بند است. ماجرا این است که در اساسنامه فدراسیون فوتبال کلمه مدرک تحصیلی قید شده که تکلیف را روشن می کند که دبیر کل فدراسیون باید دارای تحصیلات عالیه باشد اما در اساسنامه هیئت های استانی از کلمه تحصیلی استفاده نشده و فرد می تواند هر مدرکی که معادل کارشناسی در هر زمینه ای باشد را ارائه کند.
البته که این ایراد بر نگارنده و قانون گذار اساسنامه هیئت استانی وارد است که چرا نباید منطبق با اساسنامه فدراسیون فوتبال این اساساسنامه را بنویسد. همان طور که مشخص شد موضوع در ظاهر ساده است اما در عمل مانند خیلی از باگ های دیگر در اساسنامه اصلی فدراسیون و اساسنامه هیئت های استانی همین موضوع چالش ایجاد کرده است.
نکته جایی عجیب تر می شود که همین رضا عابدینی ۱۱ سال دبیری هیئت فوتبال تهران را داشته اما مشخص نیست چرا در طول آن مدت کسی سراغ مدارک ارائه شده توسط او نرفته و یا اگر هم بررسی شده باشد مغفول مانده و با رسانه ای نشدن آن بدون هیچ جواب و پرسشی او به کارش ادامه داده است.
البته اساسنامه هیئت های استانی باگ های بزرگتری هم دارد که از چشم ها دور مانده است. مثلا در اساسنامه فدراسیون فوتبال در بند ۳ ماده ۳۳ به صراحت عنوان شده رئیس، نواب رئیس و هیئت رئیسه فدراسیون بعد از خاتمه سه دوره متناوب یا متوالی نمی توانند دیگر اقدام به ثبت نام در انتخابات کنند اما چنین موضوع مهمی در اساسنامه هیئت های استانی نیست و جالب است که برخی از روسای هیئت ها برای به رای گیری در مجمع برای گنجاندن این نکته مهم مقاومت می کنند و علنی می گویند به این بند رای نمی دهند! و این گونه است که در برخی استان ها شاهد هستیم برخی روسا بالای ۱۰ سال در هیئت هستند که تنها نفع آنها در رای گیریها به نفع رئیس وقت است و تمام.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰