تاریخ انتشار : سه شنبه 22 آبان 1403 - 8:33
36 بازدید
کد خبر : 381295

علاقه شدید ترامپ به این دو ترانه قدیمی و رقص با آنها

علاقه شدید ترامپ به این دو ترانه قدیمی و رقص با آنها

اختصاصی «تابناک با تو»؛ ترانه «گلوریا» از خواننده فقید «لورا برانیگان» و آهنگ «وای. ام.سی.ای» از گروه «ویلیج‌پیپل» دو ترانه مورد علاقه ترامپ هستند که در شکست و پیروزی آنها را به کار می‌برد. ترامپ همیشه به این دو آهنگ دلبسته بوده‌ و در اغلب نقاط عطف انتخاباتی خود از آنها استفاده کرده‌ و با

اختصاصی «تابناک با تو»؛ ترانه «گلوریا» از خواننده فقید «لورا برانیگان» و آهنگ «وای. ام.سی.ای» از گروه «ویلیج‌پیپل» دو ترانه مورد علاقه ترامپ هستند که در شکست و پیروزی آنها را به کار می‌برد. ترامپ همیشه به این دو آهنگ دلبسته بوده‌ و در اغلب نقاط عطف انتخاباتی خود از آنها استفاده کرده‌ و با آنها رقصیده‌است. ترامپ در سال ۲۰۱۶ میلادی با این ترانه‌ها پیروزی خود را جشن گرفت و در سال ۲۰۲۲ نیز با این آهنگ‌ها به ریاست خود پایان داد. 

مثلا یه خطی از ترانه گلوریا این است: «گلوریا، چه‌جوری پیش میره؟ تو اونو می‌بینی در خط اصلی؟ یا در راه برگشتن بهش میرسی؟». این ترانه یک زن را خطاب قرار می‌دهد.

ترامپ دلبسته این دو ترانه قدیمی است و با آنها می‌رقصد

اخبار مرتبط: راز ترانه عاشقانه محبوب اردوغان 

حالا ترامپ با آهنگ YMCE از گروه ویلیج‌پیپل معروف‌ترین ترانه دهه هفتاد میلادی ۱۹۷۰ که علاقه‌ای را به آن بارها نشان‌داده به کاخ سفید بازگشته‌است. در متن ترانه آمده: «مرد جوون جایی هست که میخوای بری، راه‌های زیادی برای داشتن اوقاتی خوب است». این ترانه یک مرد جوان را خطاب قرار می‌دهد. 

«وای. ام.سی. ای» (به انگلیسی: Y.M.C.A.) تک‌آهنگی از گروه آمریکایی سبک دیسکو، ویلیج پیپل است که در سال ۱۹۷۸ میلادی به‌عنوان تنها تک‌آهنگ از آلبوم سومشان، پرسه زدن (۱۹۷۸) منتشر شد. ترانه «وای.ام.سی.ای» در آغاز ۱۹۷۹ میلادی در رتبه دوم جدول تک‌آهنگ‌های ایالات متحده و در همان زمان در جایگاه نخست جدول تک‌آهنگ‌ها انکلستان، استرالیا، اتریش، بلژیک، کانادا، فنلاند، فرانسه، آلمان، ایرلند، ایتالیا، هلند، نیوزلند، سوئد و سوئیس قرار گرفت. این ترانه یکی از حدود چهل تک‌آهنگی است که ۱۰ میلیون نسخه یا بیشتر، در جهان فروش داشته‌اند و موفق‌ترین ترانهٔ ویلیج پیپل است.

ترامپ دلبسته این دو ترانه قدیمی است و با آنها می‌رقصد

گفتنی است که هر دو آهنگ به نسل «بیبی بومرزها» Baby Boomers (موسوم به نسل‌پرنوزاد یا نسل‌خاموش) بین سال‌های ۱۹۴۶ تا ۱۹۶۴  که پس از جنگ‌جهانی دوم شکل گرفته‌اند، تعلق دارد. در حالی که کاملا هریس سعی می‌کرد از ترانه‌های سال‌های دوهزار میلادی به بعد و مخاطب قرار دادن نسل جوان بهره‌ببرد. 

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn