تاریخ انتشار : سه شنبه 22 آبان 1403 - 17:59
17 بازدید
کد خبر : 381828

ماهواره استارلینک به زمین سقوط کرد

ماهواره استارلینک به زمین سقوط کرد

به گزارش آفتاب نو، به گزارش نشریه Space، ده‌ها نفر از مشاهده شهاب‌سنگی در شنبه ۹ نوامبر درست پس از ساعت ۱۰ شب خبر دادند. این شیء نورانی در آسمان ایالت‌های کلرادو، کانزاس، تگزاس و اوکلاهاما دیده شده و انجمن شهاب‌سنگ آمریکا نیز ۳۶ گزارش دراین‌باره دریافت کرده است. بیشتر از همه اطراف اوکلاهاما سیتی

به گزارش آفتاب نو، به گزارش نشریه Space، ده‌ها نفر از مشاهده شهاب‌سنگی در شنبه ۹ نوامبر درست پس از ساعت ۱۰ شب خبر دادند. این شیء نورانی در آسمان ایالت‌های کلرادو، کانزاس، تگزاس و اوکلاهاما دیده شده و انجمن شهاب‌سنگ آمریکا نیز ۳۶ گزارش دراین‌باره دریافت کرده است. بیشتر از همه اطراف اوکلاهاما سیتی و دالاس-فورت ورث این شی نورانی دیده شده است.

سقوط ماهواره‌ استارلینک از آسمان

استارلینک هنوز واکنشی به سقوط ماهواره خود نشان نداده است

برخلاف تصور رایج، به نظر می‌رسد شیء نورانی دیده شده در آسمان این ایالت‌ها شهاب‌سنگ نبوده، بلکه ماهواره استارلینک-۴۶۸۲ اسپیس ایکس بوده است. این ماهواره بخشی از گروه ۵۴ ماهواره‌ای است که سال ۲۰۲۲ در مأموریت استارلینک ۴-۲۳ به فضا پرتاب شد.

«جاناتان مک داول»، اخترشناس و ردیاب فضاپیما از مرکز اخترفیزیک هاروارد-اسمیتسونیان، دراین‌باره گفت شیء دیده‌شده در آسمان احتمالاً ماهواره استارلینک بوده که در جو زمین می‌سوزد و به سمت سیاره ما سقوط می‌کند. مک داول ۱۰ نوامبر در توییتی نوشت این ماهواره در مسیری بر فراز آیداهو، وایومینگ، کلرادو و اوکلاهاما دوباره وارد شده و به نظر می‌رسد به‌طور گسترده دیده شده باشد.

شاهدان عینی که سوختن این ماهواره استارلینک را به انجمن شهاب‌سنگ آمریکا گزارش داده‌اند، گفته‌اند مشاهده آن بسیار جذاب بوده است. یکی از شاهدان در کانتون تگزاس دراین‌باره گفت این «شگفت‌انگیزترین چیزی است که در مدتی طولانی دیده‌ام.»

به نظر می‌رسد هم‌زمان با پرتاب تعداد بیشتری از ماهواره‌های استارلینک، ماهواره‌های قدیمی این شرکت مجدد وارد جو زمین می‌شوند. برخی ستاره‌شناسان و دانشمندان محیط‌زیست می‌گویند تأثیرات این ورود مجدد به‌خوبی درک نشده و می‌تواند به جو زمین آسیب بزند.

این ماهواره‌ها با سوختن خود اکسید آلومینیوم مضری آزاد می‌کنند که می‌تواند به لایه اوزون محافظ زمین آسیب برساند و توانایی آن در انعکاس نور خورشید را کاهش دهد.

منبع خبر: همشـهری

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn