گوجه فرنگی گران شد
درحالی محصولات صادراتی گوجه ایران برگشت می خورد که قیمت هر کیلوگرم از این محصول در بازار ۸۰ هزار تومان را نیز به خود دیده است و هرکیلوگرم گوجه زیتونی در میدان مرکزی میوه و تره بار و به نرخ عمده ۳۱۰ هزار تومان به فروش میرسد. قیمت گوجه فرنگی در روزهای اخیر افزایش چشمگیری
درحالی محصولات صادراتی گوجه ایران برگشت می خورد که قیمت هر کیلوگرم از این محصول در بازار ۸۰ هزار تومان را نیز به خود دیده است و هرکیلوگرم گوجه زیتونی در میدان مرکزی میوه و تره بار و به نرخ عمده ۳۱۰ هزار تومان به فروش میرسد.
قیمت گوجه فرنگی در روزهای اخیر افزایش چشمگیری داشته است به طوری که هر کیلوگرم از این محصول در خرده فروشی های شهر تهران بر اساس مشاهدات میدانی ۴۰ تا ۷۰ هزار تومان به فروش می رسد.
این محصول حتی در میادین میوه و تره بار شهرداری تهران که نرخ گذاری مصوب در آن انجام می شود نیز با قیمت بالایی به فروش میرسد به طوری نرخ هر کیلوگرم گوجه در این میادین ۳۲ هزار تومان است اما با این وجود این محصول در بیشتر اوقات در میادین وجود ندارد.
نرخ عمده فروشی گوجه فرنگی در میدان مرکزی میوه و تره بار تهران نیز نرخ های عجیبی به خود دیده است به طوری که هر کیلوگرم گوجه فرنگی بوتهرس ۲۵ تا ۴۰ هزار تومان، گوجه فرنگی گلخانهای ۴۰ تا ۸۰ هزار تومان و گوجه فرنگی زیتونی۱۰۰ هزار تومان تا ۳۱۰ هزار تومان قیمت خورده است.
فروش گوجه فرنگی ضرر است!
یکی از فروشندگان میوه میادین میوه و تره بار که در حال عرضه این محصول است همزمان با ریختن گوجه روی استند میگوید که همهاش ضرر است و ما را مجبور به فروش گوجه کرده است.
بنابراین گزارش هرساله در این ایام سال و با نزدیک شدن به فصل سرد سال قیمت گوجه افزایش مییابد در این شرایط تقاضا در بازارهای صادراتی نیز افزایش مییابد که با افزایش صادرات شتاب افزایش قیمت در بازار داخلی نیز بیشتر میشود.
برگشت خوردن گوجه فرنگی از عراق
بنابراین گزارش در روزهای گذشته فیلمی از باقی ماندن تعدادی کامیون حامل گوجه در مرز عراق منتشر شده بود که طبق اعلام روابط عمومی گمرک ایران؛ ۱۰۰ دستگاه کامیون حامل گوجه از مرز پرویزخان عبور و وارد خاک عراق شد اما ۷ کامیون گوجه به دلیل عدم رعایت قرنطینه نباتی توسط عراق به ایران برگشت خورد.
در حالی که بازار داخلی با کمبود گوجه مواجه است عراق بخشی از گوجه ایرانی را به دلیل عدم تایید شرایط قرنطینهای برگشت میزند و این محصولات پشت مرزها باقی میماند که نیازمند دقت نظر بیشتری را در صادرات آن میطلبد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰