طرز تهیه پاستا با سس مرغ و پیازچه / یه ترکیب برنده برای ناهار امروز

شایانیوز- پاستا یه غذای محبوب و پرطرفدار جهانیه و میشه اون رو با ده ها نوع سس خوشمزه درست کرد و از خوردنش لذت برد. پاستا رو با انواع گوشت و حتی بدون گوشت و به صورت گیاهی میشه پخت و یه غذای عالی و کامل تحویل گرفت.

پاستا با سس آلفردو، پاستا اسفناج و مرغ، پاستا به شیوه مدیترانه ای و پاستا مرغ و بروکلی از خوشمزه ترین انواع پاستا هستن که قبلا طرز تهیه اون ها رو بهتون آموزش دادیم. در این مطلب، طرز تهیه یه پاستای خوشمزه و لذیذ دیگه رو بهتون آموزش میدیم که واقعا عالیه؛ پاستا با سس مرغ و پیازچه که مزه ش حرف نداره. تا پایان همراه ما باشید.

paastaa-2

مواد لازم برای تهیه پاستا با سس مرغ و پیازچه

پاستا ۲۰۰ گرم

سینه مرغ نصف یک عدد

خامه ۵۰ گرم

پیازچه ۳ ساقه

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

پودر سیر یک قاشق مرباخوری

اورگانو یا پودر آویشن یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل ‌سیاه به مقدار لازم

پنیر پارمسان به مقدار لازم

paastaa-5

طرز تهیه پاستا با سس مرغ و پیازچه

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ رو نواری برش بدید. حالا مرغ رو با روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و اورگانو یا آویشن مخلوط و مزه‌ دار کنید.

مرحله دوم

داخل یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت زیاد بذارید تا جوش بیاد. پاستا و کمی نمک رو تو آب جوش بریزید تا بپزه.

مرحله سوم

یک ماهیتابه روی حرارت بذارید تا داغ بشه سپس مرغ رو داخلش بریزید و ۲ دقیقه تفت بدید.

paastaa-6

مرحله چهارم

پیازچه رو به صورت اریب خرد کنید و در این مرحله خامه و پیازچه خرد شده رو به مرغ اضافه کنید. برای غلظت بهتر کمی آب پاستا داخلش بریزید.

مرحله پنجم

وقتی پاستا پخت اون رو به سس خامه اضافه کنید. می تونید کمی آب پاستا هم بریزید تا سس به غلظت مورد نظرتون برسه. در آخر کمی پنیر پارمسان روی پاستا رنده کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

پاستا رو داخل ظرف مورد نظرتون بکشید، روش کمی پنیر پارمسان رنده کنید و با کمی پیازچه خرد شده تزئین کنید. نوش جان.

paastaa-1

اگر به آشپزی علاقمند هستید، اینجا رو با کلی دستورهای غذا، کیک، شیرینی و دسر دنبال کنید.

+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn