به گزارش خبرنگار پارلمانی آفتاب نو ، محمدمعتمدیزاده تصریح کرد: یکی از مشکلات بزرگ کشور، وجود شرکت های زیانده است که از بودجه و منابع دولتی هم استفاده میکنند. شرکتهایی نظیر ایران خودرو ، سایپا ، پارس خودرو ، بانک سپه، شرکت بازرگانی دولتی و … تنها بخشی از یک لیست طویل هستند که اتفاقا منابع دولتی را هم می بلعند.
نماینده مردم سیرجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بزرگترین چالش در این بخش، نیروی انسانی و تعیین تکلیف آنهاست. بدون تردید نمیتوان بدون نگاه به نیروی انسانی شاغل در این شرکتها، به انحلال آنها رأی داد لذا باید تدبیری دیگر اندیشیده شود. بر این اساس دو راهکار به نظر می رسد؛ یعنی یا باید به بخش خصوصی واگذار شوند که در این مورد باید دقت کافی به عمل بیاید که دوباره سر از شرکت های خصولتی درنیاوریم. برای مثال در ایران خودرو با توجه به سهم اندک دولت و سهم قابل توجه بخش خصوصی، مدیریت و تصمیم گیری بر عهده دولت است که خود، مشکلات بزرگی به همراه می آورد. لذا در خصوصی سازی باید دقیقا بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی و با در نظرگرفتن تجربیات گذشته حرکت کرد.
معتمدی زاده افزود: موضوع دوم، ادغام شرکت های زیان دهِ همجنس، با مدیریتی یکپارچه، کارآمد و چابک است. این هم باید به دقت بررسی شود .
دبیر کمیسیون اصل۹۰ مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: به همین دلیل موضوع در کمیسیون اصل ۹۰ مطرح و بررسی می شود تا حتی المقدور قبل از بررسی بودجه در صحن علنی و تخصیص اعتبارات، نتیجهگیری بشود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰