تاریخ انتشار : پنجشنبه 24 آبان 1403 - 19:13
8 بازدید
کد خبر : 384178

مرمت و توسعه بافت‌های تاریخی / راهکاری برای زیست با کیفیت شهری

مرمت و توسعه بافت‌های تاریخی / راهکاری برای زیست با کیفیت شهری

مدیرکل حفظ بناهای تاریخی سازمان میراث‌فرهنگی گفت:بافت فرسوده هنوز به چشم انداز مطلوب نرسیده، این در حالیست که بافت تاریخی به چشم انداز مطلوب زیست در دوره تاریخی رسیده و از آن عبور کرده است. فاطمه داوری در نشست تخصصی راهکارهای تشویقی رونق سکونت در بافت های فرهنگی-تاریخی اظهار کرد: در شهرها دو پهنه ویژه

مدیرکل حفظ بناهای تاریخی سازمان میراث‌فرهنگی گفت:بافت فرسوده هنوز به چشم انداز مطلوب نرسیده، این در حالیست که بافت تاریخی به چشم انداز مطلوب زیست در دوره تاریخی رسیده و از آن عبور کرده است.

مرمت و توسعه بافت‌های تاریخی / راهکاری برای زیست با کیفیت شهری


فاطمه داوری در نشست تخصصی راهکارهای تشویقی رونق سکونت در بافت های فرهنگی-تاریخی اظهار کرد: در شهرها دو پهنه ویژه بافت فرسوده و بافت تاریخی داریم که بین آنها هم افزایی و انتقال تجربه وجود دارد.

وی با بیان اینکه تفاوت این دو می تواند در احیای بافت ها موثر باشد، افزود: عالی‌ترین سطح دانش و تجربه زیست کیفیت مند سرزمینی در بافت تاریخی بوده است. 

وی با اشاره به تفاوت ماهوی بین بافت فرسوده و بافت تاریخی، تصریح کرد: به زبان ساده بافت فرسوده هنوز به چشم انداز مطلوب نرسیده، این در حالیست که بافت تاریخی به چشم انداز مطلوب زیست در دوره تاریخی رسیده و از آن عبور کرده است. 

وی بیان کرد: در پرداختن به بافت های تاریخی چند نقطه عطف داریم که می توانیم به برنامه سوم توسعه، برنامه چهارم و… اشاره کرد. نوک پیکان قالب برنامه چهارم توسعه کشور توانمندسازی مردم در بافت‌های تاریخی بود.

وی یادآور شد: اما ریل گذاری مهم سال ۹۸ و با قانون حمایت از مرمت و احیای بافت های تاریخی-فرهنگی گذاشته شد.





منبع:+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn