تاریخ انتشار : جمعه 25 آبان 1403 - 13:23
12 بازدید
کد خبر : 384902

درستکار: با حضور من به نتایج تاریخی در کشتی رسیدیم/ قاسمپور برابر تیلور روی کاغذ شانسی نداشت

درستکار: با حضور من به نتایج تاریخی در کشتی رسیدیم/ قاسمپور برابر تیلور روی کاغذ شانسی نداشت

جامعه ورزشی آفتاب نو: سرمربی تیم ملی کشتی آزاد تاکید کرد کامران قاسمپور مقابل سعدالله‌یف و دیوید تیلور روی کاغذ شانسی نداشت. به گزارش آفتاب نو،پژمان درستکار صبح جمعه بیست‌وپنجم آبان مهمان برنامه ورزش و مردم شبکه اول سیما بود. او در این برنامه درباره شکست‌های کامران قاسمپور و محمد نخودی در رقابت‌های قهرمانی جهان

جامعه ورزشی آفتاب نو:

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد تاکید کرد کامران قاسمپور مقابل سعدالله‌یف و دیوید تیلور روی کاغذ شانسی نداشت.

به گزارش آفتاب نو،پژمان درستکار صبح جمعه بیست‌وپنجم آبان مهمان برنامه ورزش و مردم شبکه اول سیما بود. او در این برنامه درباره شکست‌های کامران قاسمپور و محمد نخودی در رقابت‌های قهرمانی جهان گفت: پیش‌بینی می‌کردیم کامران کار سختی در این مسابقات داشته باشد. نخودی هم با وجود جردن باروز و دو شکست قبلی مقابل او کار سختی داشت. ضمنا کشتی ایران درگیر المپیک بود و به این بچه‌ها خیلی رسیدگی نشده بود و دور از اردو و تمرین بودند. نخودی و کامران هر دو درگیر آسیب‌دیدگی بودند و آمادگی مطلوبی نداشتند. آنها ماه‌های زیادی تمرین نداشتند و از آمادگی دور بودند.

او با اشاره به شکست کامران قاسمپور مقابل سعدالله‌یف روس گفت: سعدالله‌یف یکی از برترین‌های تاریخ کشتی است که هشت طلای جهان و المپیک را دارد. روی کاغذ قرار نبود کامران او را ببرد. هر طوری ببینیم او جلوتر از کامران بود اما کامران قاسمپور دلاورانه مقابلش جنگید. نمی‌توانم بگویم اشتباه کرد یا تجربه بالای سعدالله‌یف یا اتفاقات ورزشی باعث شکست او در ثانیه‌های پایانی شد. کامران پنج دقیقه و ۵۵ ثانیه طبق آنالیزی که شده بود، عالی کشتی گرفت.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد درباره شکست قاسمپور مقابل دیوید تیلور نیز گفت: تیلور هم روی کاغذ از کامران جلوتر بود. کامران بعد از باخت به سعدالله‌یف دچار فروپاشی روحی شد و تا صبح پلک نزد. علیرغم صحبت‌هایی که شد، او با خودش کنار نیامد. فشار روحی زیادی بعد از آن شکست داشت.

درستکار در ادامه درباره برخی انتقادها مبنی بر اینکه رفاقت با دبیر باعث انتخابش به عنوان سرمربی تیم ملی شده است، خاطرنشان کرد: اولا اینکه این سوال را من نباید جواب بدهم و آقای دبیر باید پاسخ بدهد اما تعجبم از اینجاست که همه به‌خوبی آقای دبیر را می‌شناسند. او در کار اصلا تعارف ندارد و همیشه می‌گوید من با پدرم نیز تعارف ندارم. او در کار هیچ تعارفی ندارد و آبروی کشتی و کشور را با هیچ چیز عوض نمی‌کند.

او در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود همه‌کاره امور فنی تیم ملی رییس فدراسیون کشتی است و اینکه او را سرمربی گذاشته تا همه کار فنی را خودش بکند، تصریح کرد: هر فدراسیون و هر کادر فنی و کشتی‌گیری اگر نقدپذیر نباشد محکوم به شکست است. نقد منصفانه و کارشناسانه را ما پذیرا هستیم اما احساس می‌کنم نقد با تسویه‌حساب شخصی و تخریب تفاوت دارد. بر اساس چه ملاکی می‌گویند دبیر سرمربی تیم ملی هم هست‌؟ اگر بر اساس یکی – دو دقیقه صحبت‌های او با کشتی‌گیران که وایرال شد این حرف را می‌زنند، درست نیست. مگر دبیر با فرنگی‌کاران صحبت نمی‌کرد؟ پس چرا نمی‌گویند او در کار کادر فرنگی دخالت دارد؟

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد ادامه داد: من، رنگرز، محمدی و باوفا از شخص علی دبیر استفاده می‌کنیم. به هر حال انتهای کار او باید پاسخگو باشد. او رییس فدراسیونی است که قهرمان جهان و المپیک است و طبیعی است ورود کند. او نظارت می‌کند اما دخالت نمی‌کند. او همفکری و مشاوره می‌دهد. من حتی بارها گلایه کردم چرا علی دبیر سر تمرین ما کم می‌آید. حتی وقتی می‌خواستم بازگردم قول گرفتم او بیشتر سر تمرین ما بیاید. یک جاهایی از او خواهش می‌کنم کنار ما باشد. اگر قرار بود او سرمربی تیم ملی باشد و کار دستش باشد حتما این را اعلام می‌کرد.

درستکار در ادامه درباره برخی انتقادها درباره اینکه می‌گویند کادر فنی می‌تواند قوی‌تر باشد، گفت: اولا که آقای دبیر برای مربیان و کادر فنی یکسری شاخصه‌ها اعلام می‌کند که در آن چارچوب باشند. مثلا دائم در اردو بودن‌. سنوات قبل برخی مربیان غروب می‌رفتند که او این موضوع را قبول ندارد. مربیان باید به‌روز باشند و تحصیلات آکادمیک داشته باشند. باید نسبت به برخی کارشناس‌ها بگویم، برخی‌ها که در رده‌های پایه کار کردند یا تیمشان در مسابقات جهانی هشتم شده، سختی کار را می‌دانند. از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۴ در مسابقات جهانی ۱۹ مدال کسب کردیم که شش تایشان طلا بوده است. اینها با کدام کادر فنی به دست آمده است؟ بچه‌های ما با جان و دل زحمت می‌کشند. می‌توانید از یزدانی، قاسمپور و زارع درباره کادر فنی بپرسید. آنها کادر فنی را پذیرفته‌اند و قبول دارند.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد درباره تکرار باخت‌های ‌کشتی‌گیران ایران مقابل ژاپنی‌ها با فن فتیله‌پیچ و ضعف‌های فنی و کوچینگ و شکست برخی کشتی‌گیران مطرح در ثانیه‌های پایانی خاطرنشان کرد: درباره فتیله‌پیچ باید بگویم این فن فتلیه‌پیچ نیست و تلفیقی است که ژاپنی‌ها اجرا می‌کنند. ما نسبت به المپیک در مسابقات جهانی فتیله‌پیچ نشدیم و فقط نخودی بود که یک لحظه گیر کرد و رباطش هم پاره شد. ما در جهانی فتلیه‌پیچ نخوردیم و فقط یک مورد نخودی بود.

او افزود: درباره ثانیه‌های پایانی هم باید بگویم این زیبایی‌های ورزش است‌. در فوتبال هم در ثانیه‌های پایانی گل می‌خوردند. اولا فقط کامران قاسمپور بود که در ثانیه‌های پایانی باخت. جردن باروز هم دو مرتبه در ثانیه‌های پایانی باخته است یا پتریاشویلی در فینال المپیک در ثانیه‌های پایانی باخت. در تیم ما فقط گلیج که پارسال باخت و کامران هم امسال که هر دو هم مقابل سعدالله‌یف بوده است.

درستکار تصریح کرد: ما همه نقدها را به جان می‌خریم و کوچک خانواده ‌کشتی هستیم. وقتی داریم کوچ می‌کنیم قبل آن با کشتی‌گیر هماهنگ هستیم و با توجه به روحیه کشتی‌گیر، چپ و راست دستور فنی را صادر می‌کنیم، تشر می‌زنیم، نازشان را می‌کشیم و دستور فنی می‌دهیم.

او در پاسخ به این سوال که آیا از نتایج راضی است یا خیر گفت: ما در مسابقات جهانی سوم شدیم. سه روز قبل از آن هم در زیر ۲۳ سال برای اولین بار قهرمان جهان شدیم. از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۴ که ما بودیم اتفاقات تاریخی افتاد. مثلا بعد از مسابقات جهانی ۱۹۶۱ یوکوهاما ۶۰ سال طول کشید تا اینکه در ۲۰۲۱ به هفت مدال جهانی برسیم. همچنین برای اولین بار در تاریخ چهار سال متوالی روی سکوی جهانی بودیم. همانطور که وزیر گفت کشتی ما به یک ثبات رسیده است.

درستکار درباره اینکه گفته می‌شود برای او زود بود که سرمربی تیم ملی شود، گفت: این را هم آقای دبیر باید پاسخ بدهد، چون او انتخاب کرده است. دوستان آقای دبیر را می‌شناسند. مقیاس سرمربیگری تیم ملی صبر و نوبت نیست. این حرف غیر کارشناسی است. حتما رزومه، عملکرد و سلامت و روح و روان و خیلی چیزهای دیگر ملاک مربیگری در تیم ملی است.

او در پاسخ به این سوال که چرا از تیم ملی رفت که مجددا بازگردد، گفت: فقط یک چیزی را بگویم آقای دبیر هم قبلا گفت تصمیم من فنی نبوده است. مهم این است که من الان در خدمت تیم ملی هستم.

درستکار در پاسخ به این سوال که آیا بابت پشتوانه‌سازی نگرانی برای سال‌های آینده دارد یا خیر، خاطرنشان کرد: این به سال‌های گذشته برمی‌گردد که باید پشتوانه‌سازی می‌شده است. الان هماهنگی خوبی بین کادرهای فنی است و فدراسیون در این بحث خیلی مصر است و نوجوانان و جوانان خوبی به کشتی تزریق شده‌اند.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد درباره پیشرفت ژاپن گفت: ژاپنی‌ها از دیرباز کشتی‌گیران خوبی داشته‌اند که قهرمان جهان و المپیک بوده‌اند. ژاپنی‌ها همیشه خطرناک بودند. آنها در المپیک هشت مدال طلا گرفتند. سال گذشته در جام دانکلوف بالای ۵۰ کشتی‌گیر آورده بودند و سرمایه‌گذاری زیادی داشته‌اند. برخی می‌گویند کشتی فقط آمریکا و روس است اما این حرف درست نیست. در کشتی امروز دنیا بحرین و مجارستان طلا می‌گیرند. کشتی در دنیا پخش شده است.

او درباره دیوید تیلور نیز اظهار کرد: فراموش نکنیم ما تیلور را با حسن یزدانی شکست دادیم. همان طور که باروز و کاکس را بردیم. تیلور کشتی‌گیر خوبی بود و مدل کشتی با ایرانی‌ها را بلد بود.

پژمان درستکار در پایان گفت: ما با ترکیبی جوان به روسیه می‌رویم؛ چرا که اعتقاد داریم اگر می‌خواهیم در المپیک به موفقیت برسیم باید الان پی شکست را به تنمان بمالیم.

منبع خبر: ایسنا

+

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn