تاریخ انتشار : جمعه 25 آبان 1403 - 13:28
25 بازدید
کد خبر : 384910

سرنوشت عجیب چند سرمربی معروف در استقلال

سرنوشت عجیب چند سرمربی معروف در استقلال

جامعه ورزشی آفتاب نو: روزنو : ایران ورزشی: مربیانی که از استقلال کنار گذاشته‌اند طی سال‌های اخیر هیچ یک سرنوشت مطلوبی را تجربه نکرده‌اند و غالبا از دنیای مربیگری فاصله گرفته‌اند. سوابق سرمربی‌های استقلال نشان می‌دهد که بعد از خروج از دایره مربیگری این تیم وضعیت مطلوبی را تجربه نکرده‌اند. به جز ساپینتو که بعد

جامعه ورزشی آفتاب نو:

روزنو :

ایران ورزشی: مربیانی که از استقلال کنار گذاشته‌اند طی سال‌های اخیر هیچ یک سرنوشت مطلوبی را تجربه نکرده‌اند و غالبا از دنیای مربیگری فاصله گرفته‌اند.

سرنوشت عجیب چند سرمربی معروف در استقلال

سوابق سرمربی‌های استقلال نشان می‌دهد که بعد از خروج از دایره مربیگری این تیم وضعیت مطلوبی را تجربه نکرده‌اند. به جز ساپینتو که بعد از استقلال یک جام در آپولون به دست آورد، همه مربیانی که سکان هدایت آبی‌ها را به دست گرفته‌اند، بعد از جدایی موفقیتی را به دست نیاورده‌اند و حتی برخی از دایره مربیگری خارج شده‌اند و در جست‌و‌جوی یک پیشنهاد به سر می‌برند. راز این پیچیدگی چیست؟ چرا مربیان اخراجی از استقلال دیگر به اوج بازنمی‌گردند؟! استقلال تبدیل به یک سیاهچاله برای مربیان شده است و به نظر می‌رسد قبول مسئولیت استقلال بار سنگینی را روی دوش مربیان ایجاد می‌کند.

امیر قلعه‌نویی: او بعد از آخرین قهرمانی با استقلال در فصل دوازدهم، در فصل سیزدهم و چهاردهم نیز سکان هدایت استقلال را به دست داشت اما نتایج نامطلوب استقلال منجر به کنارگذاشتن او از سرمربیگری این تیم شد. قلعه‌نویی بعد از خروج از استقلال درهیچ یک از باشگاه‌هایی که فعالیت کرد موفقیتی به دست نیاورد تا اینکه بعد از سال‌ها شانس و اقبال دوباره به او لبخند زد و سرمربی تیم ملی شد. قلعه‌نویی بعد از فصل دوازدهم تا امروز که سرمربیگری تیم ملی را به عهده گرفته جامی به دست نیاورده است.

پرویز مظلومی: قبل از اینکه دوباره جای قلعه‌نویی را بگیرد، حدفاصل سال‌های ۸۹ تا۹۱ سرمربی استقلال بود که صاحب جام حذفی شد. مظلومی در مرحله دوم مربیگری خود (فصل پانزدهم) نتایج اسفباری را رقم زد و مدیران استقلال را ناچار ساخت با او قطع همکاری کنند تا مشخص شود بازگشت او به استقلال نیز بی‌نتیجه بوده است. مظلومی بعد از دور دوم مربیگری‌اش در استقلال نیز هیچ تیمی را خواهان خود ندید.

علیرضا منصوریان: دوران حضور منصوریان در استقلال کوتاه و بدون موفقیت بود. او از ۱۲خرداد ۹۵ تا ۲۹شهریور۹۶ هدایت استقلال را در دست گرفت و جامی به دست نیاورد. منصوریان بعد از ناکامی در استقلال در تیم‌های ذوب‌آهن، تراکتور، آلومینیوم، صنعت نفت و فولاد خوزستان مربیگری کرد که در کمال شگفتی با هیچ یک از این تیم‌ها حتی موفق به کسب یک جام حذفی هم نشد. منصوریان با اینکه برخلاف مظلومی از شرایط سنی بهتری برخوردار است اما در جست‌و‌جوی پیشنهاد جدید سیر می‌کند.

وینفرد شفر: ۱۰مهر ۹۶ کارش را در استقلال آغاز کرد و تا ۹اردیبهشت ۸ هدایت استقلال را در دست داشت. او با استقلال صاحب یک جام حذفی شد اما دوران بعد از سرمربیگری در استقلال نیز برای مرد آلمانی بسیار خوب پیش نرفت و در تیم‌های اماراتی الخور و بن یاس به موفقیتی نرسید تا در نهایت از فوتبال امارات کنار گذاشته شد. برای شفر نیز کار در باشگاه استقلال هرگز سکوی پرتابی نشد و او در مسیر سقوط قرار گرفت و اکنون به یک سرمربی بیکار تبدیل شده است.

آندره‌آ استراماچونی:۲۳خرداد ۹۸ تا ۱۸آذر ۹۸ دوران کوتاهی از سرمربیگری استراماچونی در استقلال بود که مرد ایتالیایی با وجود تحولاتی که در سبک بازی این تیم ایجاد کرد از کار برکنار شد. استراماچونی بعدها به عنوان سرمربی در الغرافه دیده شد اما در این تیم موفق نبود تا او نیز به جرگه مربیانی ملحق شود که بعد از تجربه سرمربیگری در استقلال حال و روز خوشی را تجربه نکرده و موفقیتی را به دست نیاورده است.

مجید نامجو مطلق: نام او در میان افرادی که به عنوان سرمربی در استقلال دیده شده‌اند به چشم می‌خورد. نامجو در ۳ بازی سرمربی استقلال بود و به جای فرهاد مجیدی مقطع کوتاهی در استقلال سرمربیگری کرد اما نکته پراهمیت کارنامه نامجو مطلق نیز این است که با وجود سرمربیگری در استقلال دیگر نتوانست در این حرفه عرض اندام کند و در واقع آن ۳ بازی تا کنون به عنوان آخرین تجربه سرمربیگری در کارنامه او دیده می‌شود. به نظر می‌رسد مطلق نیز خواهانی ندارد.

محمود فکری: بعد از موفقیت در نساجی مورد توجه استقلال قرار گرفت تا از۱۶مهر ۹۹ تا ۱۲اسفند ۹۹ سرمربی یکی از مهم‌ترین تیم‌های قاره آسیا باشد. فکری در استقلال عملکرد غیرقابل دفاعی داشت و به سرعت در مسیر خروج قرار گرفت تا مشخص شود قواره سرمربیگری در این تیم را ندارد. نفت مسجد سلیمان، سایپا، هوادار و مس شهربابک، تیم‌هایی بودند که بعد از استقلال هدایت خود را به دست فکری سپردند اما هیچ موفقیتی در این راه به دست نیاوردند تا فکری نیز بعد از استقلال طعم ناکامی را حس کند.

فرهاد مجیدی: ۱۳اسفند ۹۹ برای سومین بار سرمربی استقلال شد و در نهایت قهرمانی با آبی‌ها را در لیگ برتر تجربه کرد. مجیدی اما بعد از یک فصل حضور در استقلال از این تیم جدا شد و به تیم الاتحاد کلبای امارات پیوست اما دوران مربیگری او در کلبا موفق نبود و او اکنون بدون تیم است و گاه نامش به عنوان گزینه برای بازگشت به استقلال مطرح می‌شود. شاید اگر مجیدی در استقلال می‌ماند می‌توانست تعداد جام‌های به دست آورده با این تیم را افزایش دهد اما او نیز سرنوشت مطلوبی را بعد از استقلال تجربه نکرد.

ریکاردو ساپینتو: در کارنامه ساپینتو با استقلال یک قهرمانی سوپرجام دیده می‌شود اما به واقع او نیز موفقیت بزرگی با استقلال رقم نزد و خیلی زود به سمت درهای خروجی این تیم هدایت شد. البته ساپینتو جزو معدود مربیانی است که بعد از استقلال با تیم آپولون قبرس به قهرمانی لیگ این کشور رسید اما او اکنون وضعیت مطلوبی در تیم الرجا ندارد. در واقع ساپینتو نیز در همان مسیری قرار دارد که بسیاری از مربیان بعد از اخراج از استقلال تجربه کرده‌اند. اخراج و گوشه‌نشینی در فوتبال و تجربه تلخ ناکامی…

جواد نکونام: ۳۰ خرداد ۱۴۰۳تا ۱۰مهر۱۴۰۳ دوران مربیگری نکونام در استقلال است. نکونام که شاید تصور می‌کرد با استقلال به قهرمانی دست خواهد یافت هیچ موفقیتی را رقم نزد تا در هفته‌های آغازین لیگ بیست و چهارم به سمت در خروج از باشگاه استقلال سوق داده شود. شاید برخی تصور کنند نکونام برای گرفتن مطالباتش عمداً تیم نمی‌گیرد اما پرواضح است که ساختن یکی از ضعیف‌ترین استقلال‌های تاریخ از او یک چهره ناکام و بدون مشتری ساخته تا سرمربی سابق استقلال هم دوران تلخی را تجربه کند.

 

+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn