ویتامین دی را با این روغن مصرف کنید
جامعه ورزشی آفتاب نو: کد خبر: ۲۷۲۹۷۷ تاریخ انتشار: جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳ – ۱۸:۱۹ به گزارش بهداشت نیوز ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است و برای جذب بهتر باید با منابع چربیهای سالم مصرف شود. به گفته متخصصان تغذیه، ویتامین D در صورت ترکیب با چربیهای سالم بهتر جذب میشود. چربیهایی مانند
کد خبر: ۲۷۲۹۷۷
تاریخ انتشار: جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳ – ۱۸:۱۹
به گزارش بهداشت نیوز ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است و برای جذب بهتر باید با منابع چربیهای سالم مصرف شود.
به گفته متخصصان تغذیه، ویتامین D در صورت ترکیب با چربیهای سالم بهتر جذب میشود. چربیهایی مانند روغن زیتون، آووکادو و کتان نمونههایی از چربیهای مفید هستند که میتوانند جذب ویتامین D را افزایش دهند.
یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ نشان داد که غذاهایی با حدود ۱۰ گرم چربی میتوانند به جذب بهتر ویتامین D کمک کنند. به عنوان مثال، مصرف ماهی قزل آلا، آجیل یا کره آجیل طبیعی میتواند مؤثر باشد.
مقدار توصیهشده ویتامین D برای افراد بین ۱ تا ۷۰ سال، ۶۰۰ واحد بینالمللی (IU) در روز است و این مقدار برای افراد بالای ۷۰ سال به ۸۰۰ IU افزایش مییابد.
برای بهرهبرداری کامل از مزایای ویتامین D، مهم است که آن را با منابع چربی سالم مصرف کنید تا بدن قادر به جذب و استفاده مؤثر از آن باشد.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰