بهداشت نیوز در خبری نوشت:در ادامه به بررسی تعدادی از سبزیجات حاوی پروتئین میپردازیم:
کلم بروکسل
کلم بروکسل حاوی مقدار زیادی پروتئین است، به طوری که هر فنجان از این سبزیجات پخته شده حاوی حدود سه گرم پروتئین بوده ، همچنین منبع مناسبی از آنتیاکسیدانها و ویتامینهای K و C است.
اسفناج
اسفناج حاوی مقدار زیادی آهن بوده و هر فنجان از این سبزیجات به صورت پخته شده حاوی حدود پنج گرم پروتئین است، همچنین مقدار زیادی ویتامینهای A و K، فولات و آنتیاکسیدان دارد.
کلم بروکلی
هر فنجان کلم بروکلی پخته شده حاوی حدود چهار گرم پروتئین و دارای مقدار زیادی کلسیم، ویتامین C و فیبر است، بنابراین مصرف آن توصیه میشود.
نخود فرنگی
هر فنجان نخود فرنگی پخته شده حاوی حدود ۹ گرم پروتئین و منبع مناسبی از فیبر و ویتامینهای A، C و K است.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.