تاریخ انتشار : پنجشنبه 1 آذر 1403 - 6:03
16 بازدید
کد خبر : 391236

پوست پرتقال را دور نریزید ! ؛ طریقه مصرف پوست پرتقال | چگونه مربای پوست پرتقال خلالی درست کنیم ؟ ؛ ترفند گرفتن تلخی پوست پرتقال

پوست پرتقال را دور نریزید ! ؛ طریقه مصرف پوست پرتقال | چگونه مربای پوست پرتقال خلالی درست کنیم ؟ ؛ ترفند گرفتن تلخی پوست پرتقال

به گزارش آفتاب نو به نقل از برترینها، فصل سرد سال بهترین زمان برای لذت بردن از طعم دلچسب مرباهای خانگی است. یکی از محبوب‌ترین این مرباها، مربای پوست پرتقال است که علاوه بر طعم بی‌نظیرش، خواص درمانی بسیاری نیز دارد. در این مطلب، طرز تهیه آسان و مرحله به مرحله این مربای خوشمزه را

به گزارش آفتاب نو به نقل از برترینها، فصل سرد سال بهترین زمان برای لذت بردن از طعم دلچسب مرباهای خانگی است. یکی از محبوب‌ترین این مرباها، مربای پوست پرتقال است که علاوه بر طعم بی‌نظیرش، خواص درمانی بسیاری نیز دارد. در این مطلب، طرز تهیه آسان و مرحله به مرحله این مربای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید آن را در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه مربای پوست پرتقال

پرتقال: ۸ عدد

آب: ۸ لیوان

لیمو: ۱ عدد

شکر: ۷۰۰ گرم

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

پوست پرتقال‌ها و لیمو را گرفته و قسمت سفید داخلی آن‌ها را کاملا جدا کنید.

پوست‌ها را به صورت خلالی نازک برش بزنید.

قسمت‌های گوشتی پرتقال را به قطعات کوچک خرد کنید.

آب پرتقال و لیمو را بگیرید.

تمام مواد را در یک قابلمه بزرگ مخلوط کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید.

حرارت را کم کرده و اجازه دهید مربا به آرامی جا بیفتد.

برای اطمینان از قوام مناسب مربا، مقداری از آن را در یک ظرف کوچک ریخته و در یخچال قرار دهید. پس از چند دقیقه، اگر مربا حالت ژله‌ای پیدا کرد، به این معنی است که آماده است.

پوست پرتقال را دور نریزید ! ؛ طریقه مصرف پوست پرتقال | چگونه مربای پوست پرتقال خلالی درست کنیم ؟ ؛ ترفند گرفتن تلخی پوست پرتقال

نگهداری مربا

مربای آماده را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید.

درب شیشه‌ها را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم

برای جلوگیری از تلخ شدن مربا، حتما قسمت سفید داخل پوست پرتقال را به طور کامل جدا کنید.

در صورت تمایل میتوانید پوست پرتقال و لیموهایی که خلالی شده‌اند را چند بار در آب جوش بجوشانید تا تلخی آن کامل گرفته شود.

برای طعم بهتر، می‌توانید از پوست پرتقال‌های نارنجی استفاده کنید.

مربای پوست پرتقال را می‌توانید به عنوان صبحانه، عصرانه یا همراه با چای میل کنید.

پوست پرتقال را دور نریزید ! ؛ طریقه مصرف پوست پرتقال | چگونه مربای پوست پرتقال خلالی درست کنیم ؟ ؛ ترفند گرفتن تلخی پوست پرتقال

فواید مربای پوست پرتقال

تقویت سیستم ایمنی: ویتامین C موجود در پوست پرتقال به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

بهبود هضم: فیبر موجود در پوست پرتقال به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند.

منبع انرژی: قند طبیعی موجود در مربا، انرژی مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.

خواص ضد التهابی: برخی ترکیبات موجود در پوست پرتقال دارای خواص ضد التهابی هستند.

نکته: برای اطلاع از خواص بیشتر و نحوه استفاده از سایر قسمت‌های پرتقال، می‌توانید به منابع معتبر پزشکی مراجعه کنید.

با تهیه این مربای خوشمزه و خانگی، از طعم دلپذیر آن لذت ببرید و از خواص فراوان آن بهره‌مند شوید.

منبع خبر: همشـهری

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn