چرا به دنبال مصرف قند ساده دچار احساس گرسنگی زودهنگام می شویم؟
جامعه ورزشی آفتاب نو: کد خبر: ۲۷۳۷۳۰ تاریخ انتشار: چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ – ۱۲:۰۵ در چنین شرایطی با وجود اینکه به نظر احساس سیری می کنیم، اما طولی نکشیده که مجدد احساس گرسنگی می کنیم. دریافت مقدار زیاد کربوهیدرات، به ویژه قندهای ساده باعث ترشح مقدار زیادی هورمون پایین آورنده قند خون (به نام
کد خبر: ۲۷۳۷۳۰
تاریخ انتشار: چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ – ۱۲:۰۵
در چنین شرایطی با وجود اینکه به نظر احساس سیری می کنیم، اما طولی نکشیده که مجدد احساس گرسنگی می کنیم.
دریافت مقدار زیاد کربوهیدرات، به ویژه قندهای ساده باعث ترشح مقدار زیادی هورمون پایین آورنده قند خون (به نام انسولین) می شود. ترشح این هورمون سازنده، به معنای ارسال پیام به عضله و بافت چربی است تا قند (گلوکز) موجود در خون را برداشته و به ذخایر قند و چربی تبدیل کند و بار دیگر سطح قند خون به مقدار طبیعی برگردد.
با جذب کامل قند مصرف شده، همچنان سطح انسولین در خون بالا مانده و اثرات آن ادامه می یابد. بدن، که این حالت را به گرسنگی تفسیر می کند، به فرد القاء می کند که برای برطرف کردن گرسنگی که گاهی شبیه افت قندخون است، بار دیگر به مصرف غذا روی آورد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰