آخرین گلی که گوستاوو بلانکو با پیراهن استقلال به ثمر رساند به بازی با ذوبآهن اصفهان در هفته بیست و ششم لیگ بیست و سوم مربوط میشود که این بازیکن در دقیقه ۴+۹۰ موفق شد گل پیروزیبخش تیمش را وارد دروازه حریف کند. از آن پس گوستاوو بلانکو حتی یک بار هم برای استقلال موفق به گلزنی نشده و به رغم آنکه در بازیهای بسیاری فرصت حضور در ترکیب اصلی یا بازیکن ذخیره استقلال را داشته اما هیچگاه نتوانسته روند گلزنی خود را تداوم بخشد.
این بازیکن قطعاً تا یازدهم آذرماه نیز که استقلال یک روز بعد یعنی در تاریخ دوازدهم آذرماه با تیم الاهلی بازی دارد گلی برای استقلال به ثمر نخواهد رساند که فاصله آخرین گل مهاجم آرژانتینی تا بازی بعد استقلال که شاید او دوباره فرصت حضور در ترکیب استقلال را بیابد و احتمالاً گلی بزند، شش ماه و ۲۰ روز است که این میزان گل نزدن برای بازیکنی که رقم قابل توجهی از استقلال دستمزد میگیرد بسیار زیاد است.
حال اگر در این ۶ ماه و ۲۰ روز به بلانکو بازی نمیرسید نکوهش او جای تردید داشت اما وقتی به آمار دقایق حضور او در استقلال مینگریم به این باور میرسیم که چه در دوران حضور نکونام و چه زمان کوتاهی که بختیاریزاده سرمربی بود و چه حالا که موسیمانه سکان هدایت آبیها را به دست گرفته، دقایق قابل توجهی در ترکیب استقلال حضور داشته است.
مروری بر دقایق بازی بعد از آخرین گل مقابل ذوبآهن
از آخرین گل مقابل ذوبآهن در لیگ گذشته تا بازی با الاهلی عربستان، مهاجم آرژانتینی مجموعاً ۸۸۲ دقیقه در ترکیب استقلال حضور داشته که در این دقایق پرشمار موفق به گلزنی نشده است.
در لیگ بیست و سوم مهاجم استقلال بعد از آخرین گلی که وارد دروازه ذوبآهن کرد؛ ۹۰ دقیقه مقابل فولاد، ۹۰ دقیقه مقابل نساجی، ۹۰ دقیقه مقابل گلگهر، ۹۰ دقیقه مقابل پیکان به میدان رفت که نتوانست تعداد گلهایش با لباس استقلال را افزایش دهد.
بلانکو اما لیگ بیست و چهارم را با غیبت در ترکیب استقلال شروع کرد و در ادامه توانست بار دیگر به ترکیب برسد. آمار دقایق بازی او در ترکیب استقلال (لیگ برتر و لیگ نخبگان) به این شرح است: صفر دقیقه بازی مقابل شمسآذر، صفر دقیقه بازی مقابل ملوان، ۴۵ دقیقه مقابل استقلال خوزستان، ۹۰ دقیقه مقابل الغرافه قطر، صفر دقیقه مقابل نساجی، ۴۵ دقیقه مقابل پرسپولیس، ۹۰ دقیقه مقابل السد قطر، ۶۸ دقیقه مقابل هوادار، ۷۰دقیقه مقابل ذوبآهن، ۳ دقیقه مقابل النصر، ۲۳ دقیقه مقابل خیبر خرمآباد، ۹ دقیقه مقابل تراکتور، صفر دقیقه مقابل الهلال، ۱۶ دقیقه مقابل مس رفسنجان و ۶۳ دقیقه مقابل پاختاکور. البته در این آمار وقتهای اضافه محاسبه نشده وگرنه دقایق حضور این بازیکن در ترکیب استقلال از ۸۸۲ دقیقه نیز تجاوز میکرد اما بدون احتساب دقایق اضافی بازیهایی که بلانکو برای تیمش به میدان رفته نیز این میزان از گل نزدن برای مهاجمی که ۸۸۲ دقیقه فرصت رسمی برای حضور در ترکیب تیمش داشته عدد قابل توجهی محسوب میشود.
بلانکو به سبب اینکه پایش به گلزنی باز نشده، بارها مورد نقد قرار گرفته است و انتقاد از این مهاجم دیگر چیز تازهای نیست و سرمربی استقلال نیز کاملاً به این موضوع اشراف دارد اما برای مهاجم آرژنتینی مأموریت تازهای را ترسیم کرده و به احتمال زیاد در میدان رقابت با الاهلی فرصت دیگری را در اختیار این بازیکن قرار خواهد داد تا اعتمادها را بازگردانده و بتواند طلسم گل نزدنهای خود را قبل از اینکه به هزار دقیقه برسد مقابل الاهلی بشکند.
مهاجمانی که کم گل زدند
البته بلانکو با به ثمر رساندن شش گل برای استقلال آمار بهتری در قیاس با بسیاری از مهاجمان خارجی تاریخ این باشگاه داشته است اما نگاهی به سیاهه مهاجمان خارجی استقلال نشان میدهد بسیاری دیگر از بازیکنان خارجی عملکردی بسیار نقد برانگیزتر از بلانکو داشتهاند و اوضاع این مهاجم آرژانتینی در جدول کلی گلزنان چندان بد نیست.
الحاجی گرو (۱ گل زده)، جوئلسون داسیوا (۳ گل زده)، لئوناردو کوئیکه (بدون گل زده)، دوس سانتوس (بدون گل زده)، بوبکر کبه (۱ گل زده)، آنتونیو کاروالیو (بدون گل زده)، گادوین منشا (۱ گل زده) و رودی ژستد( ۳گل زده) جزء مهاجمان خارجی هستند که با وجود دریافتی قابل توجه نتوانستند کمکی به بهبود وضعیت استقلال در خط آتش کنند. این مهاجمان ارقام قابل توجهی را نیز از باشگاه استقلال دستمزد گرفتهاند.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.