به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در ۱۵ آذر ۱۳۸۴، روزهایی که محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری ایران بود درباره شعار نفت بر سر سفره مردم توضیحاتی داده بود که اقتصادنیوز منتشر کرده است. در این بازخوانی تاریخی آمده است،
محمود احمدینژاد، رئیسجمهوری اسلامی ایران در پاسخ به پرسشی که از وی درباره شعار «نفت بر سر سفره مردم» شده است، گفت: ما معتقد به «نفت در خدمات تولید و کار و اشتغال هستیم، نه در خدمت مصرف و واردات». شعار «نفت برای مردم» اولا باید به معنای «عدالت در توزیع عایدات نفت» و سرمایهگذاری و به کارگیری دلارهای نفتی در خدمت همه مردم در سراسر کشور باشد.
او عنوان کرد: ما با «اقتصاد نفتی – وارداتی» مخالفیم و وقتی اقتصاد یک کشور غالبا نفتی باشد، معنایش این است که این ملت، کلا بر سر سفره نفت نشسته باشد و این معنای بد و منفی از عبارت «نفت بر سر سفرهها» است چون کمکم فرهنگ ما هم نفتی میشود، یعنی فرهنگ مصرفزدگی، واردات، وابستگی و تنبلی، ریشه میدواند و مشکل دوم این است که نباید نفت بر سر سفره طبقات خاصی در چند شهر بزرگ و بسیار بیشتر از مناطق محروم باشد و سوال این است که اگر هم قرار است بر سر سفره مردم باشد، چرا تبعیض؟ چرا ولخرجی در مواردی و محرومیت در مواردی؟
۲۷۲۱۸