وضعیت قرمز در کاراته | اخبار ورزشی

جامعه ورزشی آفتاب نو:

از ابطال انتخابات تا استعفای سرمربی موفق تیم ملی؛

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، برخی اتفاقات باعث شده تا فدراسیون کاراته در وضعیت نابسامانی قرار بگیرد.

شکایت هومن عسگری و ابطال انتخابات فدراسیون کاراته

در پی شکایت هومن عسگری، یکی از کاندیدا‌های ریاست فدراسیون کاراته، شعبه ۳۵ دیوان عدالت اداری رای به ابطال انتخابات ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ فدراسیون کاراته داد. این حکم به دنبال تجدید نظرخواهی امور حقوقی وزارت ورزش و جوانان مجدداً به یکی از شعب تجدید نظر دیوان ارجاع شد. اعتراض عسگری به عدم رعایت تشریفات قانونی برای حضور در مجمع انتخاباتی بود، که غیبت او به منزله انصراف اعلام شده و در نهایت انتخابات تنها با حضور سید حسن طباطبایی برگزار شد.

تحولات جدید در فدراسیون کاراته

پس از ابطال انتخابات، وزارت ورزش اقدام به تعیین سرپرست جدید برای فدراسیون کاراته کرد. احمد دنیامالی، رئیس فدراسیون کاراته، مزدا صوفی را به عنوان سرپرست جدید فدراسیون منصوب کرد تا به نوعی اجرای قانون را تأیید کند. این تغییرات در حالی صورت می‌گیرد که فدراسیون کاراته درگیر بحران‌های مدیریتی و چالش‌های ساختاری است.

استعفای مدیر تیم‌های ملی فدراسیون کاراته

پس از این تحولات، سعید نیکوخصلت، مدیر سازمان تیم‌های ملی فدراسیون کاراته، از سمت خود استعفا داد. وی در نامه استعفای خود، از فشردگی و حجم کار بالا در این سازمان سخن گفت و بر لزوم پرداختن به امور معوقه خود تاکید کرد. نیکوخصلت همچنین از فرصت‌های آموخته‌شده در دوره مدیریت طباطبایی قدردانی کرد.

وضعیت قرمز در کاراته

جدال‌های مدیریتی و استعفای هروی

 

در این میان، اوضاع بحرانی کاراته با استعفای شهرام هروی، سرمربی تیم ملی، وارد مرحله جدیدی شد. هروی که پیش‌تر از وضعیت کاراته ایران گلایه داشت، در پی کناره‌ گیری طباطبایی و بحران‌های به وجود آمده، تصمیم به ترک هدایت تیم ملی گرفت. وی در پستی اعلام کرد که پس از سال‌ها تلاش در رقابت‌های آسیایی، جهانی و المپیک، به دلیل نادیده گرفتن مشکلات ساختاری و کمبود امکانات، از این سمت کنار می‌رود.

واکنش‌ها و ابهامات درباره وضعیت تیم ملی کاراته

مزدا صوفی، سرپرست فدراسیون جدید کاراته، در واکنش به استعفای هروی اعلام کرد که هیچ استعفای کتبی از سوی وی دریافت نکرده و هروی همچنان سرمربی تیم ملی است. این اظهارات در حالی است که وضعیت تیم ملی کاراته و مشکلات ساختاری آن در کانون توجه قرار گرفته و مشخص نیست که برنامه‌ای برای حل این بحران‌ها و بازگرداندن هروی به تیم ملی وجود داشته باشد.

چالش‌های فنی و مدیریتی فدراسیون کاراته

با توجه به اینکه کاراته ایران در اولین حضور خود در المپیک به مدال طلا دست یافت، اما همچنان از توجه و حمایت لازم برخوردار نبوده، این رشته ورزشی با چالش‌های متعددی روبرو است. مقایسه وضعیت کاراته با رشته‌هایی، چون کشتی که از امکانات بسیار بهتری برخوردارند، نشان می‌دهد که ملی‌پوشان کاراته نیز انتظار دارند مسئولان ورزش به وضعیت این رشته توجه بیشتری داشته باشند.

فدراسیون کاراته ایران در شرایط بحرانی قرار دارد و تغییرات مدیریتی و مشکلات فنی و ساختاری، آینده این رشته را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است. وزارت ورزش باید با اقدامات جدی‌تر به حل این بحران‌ها پرداخته و به مشکلات ملی‌پوشان کاراته رسیدگی کند تا این رشته همچنان بتواند در عرصه‌های بین‌المللی بدرخشد.

+

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn