با هندوانه سالاد درست کنید + فوت و فن

همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه سالاد هندوانه ویژه یلدا را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

آماده سازی: یک ربع

پخت: ۳۰ دقیقه

تعداد: ۵ نفر

مواد لازم:

هندوانه: نصف یک عدد

گوجه فرنگی: یک عدد

خیار: یک عدد

پیاز قرمز: یک عدد

زیتون بدون هسته: یک‌سوم پیمانه

پنیر فتا: یک‌سوم پیمانه

جعفری: یک قاشق غذاخوری

نعناع: یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

سرکه قرمز: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

۱. در ابتدا هندوانه را به صورت حبه‌ای خرد کنید و در ظرفی مناسب بریزید.

۲. حالا پیاز را خلالی خرد کرده و گوجه‌ها را نیز به صورت ورقه‌های نازک خرد کنید.

۳. در ادامه خیارها را نیز حلقه‌ای برش زده و زیتون‌ها را نیز از وسط نصف کنید.

۴. همه مواد خرد شده را به همراه پنیر فتا و جعفری و نعنا به هندوانه افزوده و با هم مخلوط کنید.

۵. در انتها روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و به سالاد بیفزایید.

نکته:

در تهیه این سالاد می‌توان آب نارنج را جایگزین سرکه کرد. همچنین برای تنوع در ظاهر آن می‌توان مقداری ذرت پخته شده نیز به آن افزود.

منبع خبر: همشـهری

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn