به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا )، رییس هیات دچرخه سورای استان کرمان گلایهمند است که با توجه به کمبودهای موجود در استان، از فرصت سفر چند روز پیش رییس فدراسیون نیز مجموعه استان نهایت بهره را نبرد تا بتوان عایدی مناسبی داشت؛ از جمله دیدار مشترک با مسئولان شهرداری کرمان حاصل نشد که برای توسعه پیست در خلال توافقنامه های دوطرف به نتیجه مفید برسد.
حسین اسلامی در مصاحبه با خبرنگار ایرنا در این باره گفت: رییس فدراسیون چند روز پیش در سفر به کرمان قرار بود که به ساخت پیست BMX(پیست با موانع و سطح شیبدار) کمک کند و در این زمینه تلاش کردیم با شهرداری کرمان به توافق برسیم و حتی توافقنامه ها نیز در سطح فدراسیون آماده شده بود که ملاقات دوطرفه و توافق انجام نشد.
وی با بیان اینکه بیتوجهیها به ورزش استان کرمان آفت جامعه است افزود: ساخت پیست در کرمان با وجود تلاش و رایزنی های زیادی، به ثمر ننشست.
اسلامی در پاسخ به اینکه وضعیت پیست فعلی کرمان را چگونه ارزیابی می کنید؟ بیان کرد: وضعیت این پیست خراب است لذا ما آن را تحویل موقت هم نگرفتیم زیرا زیرساخت بدی داشت و آن را با موادی پیاده کرده بودند که در سرما، گرما، انقباض و انبساط محیطی کامل بالا آمده و بیشتر جاهای آن بیش از ۱۰ سانتیمتر شکست زمین اتفاق افتاده است.
وی در عین حال گفت: اقداماتی برای بهبود وضعیت آن انجام دادیم که اکنون افرادی در این پیست تمرین می کنند.
رییس هیات دچرخه سورای استان کرمان همچنین در ادامه با اشاره به برگزاری مجمع سالانه هیات دوچرخه سواری استان کرمان با هدف ارائه گزارش مالی یک سال گذشته و نشستی با مدیرعامل باشگاه مس با حضور رییس فدراسیون گفت: قرار شد اتفاقات خوبی برای این ورزش بیفتد و به توافقات خوبی برای توسعه حمایت های باشگاه مس دست یافتیم.
اسلامی بیان کرد: اگر برنامه درستی برای ورزش کرمان وجود داشته باشد، ما می توانیم طی چهار سال آینده سهمیه المپیک را داشته باشیم، ما فقط به دنبال سهمیه نیستیم بلکه باید به دنبال مدال آوری در این مسابقات برویم.
وی ادامه داد: ظرفیت های کرمان به عنوان وسیع ترین استان کشور با وجود تمامی بنگاه های اقتصادی را هیچ استانی ندارد و سایر استان ها افسوس ما را می خورند اما بایستی دیدگاه مسئولان به شکلی باشد که این اتفاقات بیفتد.
تنها ورزشکار المپیکی دوچرخه سواری سابق کرمان افزود: بایستی با استفاده از تجربه پیشکسوتان، کار کارشناسی و تشکیل اتاق فکر برای چهار سال آینده اقداماتی انجام شود تا سهمیه المپیک دوچرخه سواری را دریافت کنیم؛ ما ورزشکار المپیکی نداریم و هیچ نماینده ای در هیچ رشته ای در بازی های آسیایی نداشتیم، اما با توجه و حمایت بیشتر می توانیم این اتفاق مهم را در ورزش دوچرخه سواری کرمان رقم بزنیم.
این پیشکسوت پرافتخار دوچرخه سواری استان کرمان خاطرنشان کرد: از این ورزش حمایت نشده در حالی که ما هیات های زیادی داریم که حتی فعال نیستند، سالیان سال می گذرد، تیم و ورزشکار ندارند و هیچ اتفاقی نمی افتد اما برخی افراد می خواهند که دوچرخه سواری کرمان که فعال است را به چالش بکشند و این کارها پسندیده نیست.
وی افزود: شهرهای دیگر از ورزشکاران المپیکی خود مجسمه می سازند و اینجا آنان را معمولی می بینند؛ نمی گویم کسی هستم اما به عنوان تنها ایرانی قهرمانی جهان که حکم رسمی دارد و تنها المپیکی استان کرمان بارها مورد بی مهری قرار گرفتم.
اسلامی در پاسخ به پرسشی در خصوص کارنامه و دستاوردهای فعالیت های هیات دوچرخه سورای استان کرمان طی سال های گذشته نیز عنوان کرد: با تلاش تیمی کار را پیش می بریم و خوشبختانه امروز به جایی رسیدیم که ورزشکاران کرمانی در سطح جهانی کار میکنند و حالا می توانیم بگوییم وضعیت دوچرخه سواری استان کرمان به نسبت سایر استان ها عالی است.
وی ادامه داد: چهار تیم از هشت تیم حاضر در رقابت های لیگ برتر امسال جوانان، ۲ تیم در جاده و ۲ تیم در پیست بخش بزرگسالان، از نمایندگان استان کرمان هستند و این آمار در حالی است که ۷۰ درصد ورزشکاران ما بومی محسوب می شوند.
رییس هیات دوچرخه سواری استان کرمان در عین حال کارنامه این هیات را قابل قبول توصیف و تصریح کرد: ۲ نماینده از پنج تیم زنان حاضر در مسابقات لیگ امسال از کرمان است.
وی یادآور شد: همچنین استان کرمان پس از ۱۳ سال در فصل اخیر موفق به کسب مقام نایب قهرمانی بزرگسالان کشور شد و از زمانی که خودم رکاب می زدم چنین جایگاهی پیدا نکرده بودیم.
اسلامی با اشاره به جایگاه خوب ورزش دوچرخه سواری طی هفت تا هشت سال گذشته بیان کرد: ورزشکار کرمانی در بخش نونهالان دختر موفق شد که در اردوی تیم ملی رکورد زنان بزرگسال ایران را در حوزه ۲۰۰ متر بزند که افتخار بزرگی برای ورزش استان است.
وی گفت: همچنین برخی ورزشکاران ما از جمله آیدا اسماعیلی و اسلامی در رده های سنی جوانان، استقامت و نیمه استقامت به زودی به مسابقات آسیایی اعزام می شوند و محمد ابوحیدری به عنوان مربی در تیم ملی حضور دارند؛ امسال ۹ اعزام در مسابقات قهرمانی کشور داشتیم که در کل هیات ها بی نظیر است.
متولی دوچرخه سواری استان کرمان همچنین با بیان اینکه برخی هیات ها هزینه های اعزام را از ورزشکاران دریافت می کنند عنوان کرد: ما تمام هزینه های ورزشکاران را خودمان تامین می کنیم.
وی با بیان اینکه تامین تجهیزات دوچرخه سواری هزینه بالایی دارد که آن را نیز به روز رسانی و خریداری کردیم تاکید کرد: از استعدادیابی گرفته تا درخشش ورزشکاران استان کرمان در میادین مختلف از یک سو و تامین تجهیزات و اعزام ها برای بازیکنان از سوی دیگر باورکردنی نیست که برخی مسئولان هنوز نمی دانند چه اتفاقی در کرمان در حال افتادن است.
اسلامی افزود: علاوه بر مدال آوری، هدف ما این است که برای ۲۰۲۴ پنج نفر المپیکی تحویل دهیم اما دلگرمی لازم را نمی بینم.
وی گفت: طی هشت سال گذشته سه دوره تور کرمان را برگزار کردم اما پس از شیوع کرونا برگزار نشد زیرا بودجه زیادی می خواست و هزینه های مسابقات کرمان جایزه دلاری ۱۰ هزار یورویی را خودم تامین کردم که هزینه ای سنگین بود.
وی ادامه داد: هدف ما این است که برای ورزش استان کرمان کاری انجام شود و با وجود ظرفیت ها، کاش ارگان و سازمانی از این ورزش حمایت کند که همین امکان هم نیست.
اسلامی با اشاره به برنامه برگزاری تور بانوان کرمان برای نخستین بار در تاریخ ایران گفت: مسیرهای بن بست و مناسب بدون حضور آقایان برای برگزاری این تور در کرمان داریم؛ این ظرفیت در هفت باغ، کوه باداموییه، پارک جنگلی و دانشگاه باهنر وجود دارد و می توانست اتفاقات خوبی برای ورزش بانوان بیفتد.
وی تصریح کرد: ما تیم ها را با دیدگاه حرفهای میبستیم و به عنوان تنها ورزشکار المپیکی کرمان رسالت خود را باید انجام داده که قهرمانی این رقابت ها را داشته باشیم اما متاسفانه برخی افراد قدر نمی دانند.
حسین اسلامی به عنوان نماینده ایران در بخش دوچرخه سواری جاده چهار نفر در المپیک ۱۹۹۲ بارسلونا حضور داشت.