ترفند درست کردن کیک‌ بستنی هندوانه‌ای برای شب یلدا

آفتاب نو: کیک بستنی هندوانه‌ای، انتخابی مناسب برای رنگی‌تر و شیرین‌تر شدن سفره یلداست.

نام غذا: کیک بستنی هندوانه‌ای

آماده‌سازی‌: ۲۰ دقیقه

پخت: یک ساعت

تعداد: ۸ نفر

مواد لازم:

آرد: یک و نیم لیوان

شکر: یک لیوان

شیر: یک لیوان

روغن مایع: نصف لیوان

تخم‌مرغ: ۴ عدد

وانیل: یک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

پودر کاسترد: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، رنگ خوراکی قرمز و سبز و شکلات: به میزان لازم

بستنی وانیلی: یک لیتر

طرز تهیه:

۱. آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر کاسترد را الک کنید. تخم‌مرغ، شکر و وانیل را هم بزنید تا حجیم و کشدار شود.

۲. روغن مایع را به مایه تخم‌مرغی اضافه کنید. سپس شیر و مواد خشک را کم‌کم روی آن بریزید و هم بزنید.

۳. مواد را ۲ قسمت کنید. یک قسمت را با رنگ قرمز و دیگری را با رنگ سبز رنگی کنید. مایه‌ها را در قالب‌های جداگانه ۴۵ دقیقه در فر بگذارید.

۴. کیک‌ها را برش بزنید و در قالبی لایه لایه، به‌ترتیب رنگ‌های هندوانه قرار دهید و با بستنی روی هر لایه را بپوشانید. قالب را ۵ ساعت در فریزر قرار دهید تا کیک بافت منسجمی پیدا کند.

نکته: این کیک خامه ندارد و اگر بستنی کمتری استفاده کنید، رژیمی می‌شود.

ترفند درست کردن کیک‌ بستنی هندوانه‌ای برای شب یلدا

منبع خبر: همشـهری

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn