بازدید:۳
صد آنلاین | رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: با اقدامات موثر کارآگاهان در سراسر کشور با اجرای ۱۹ مرحله طرح شناسایی و پلمب مکان های هرمی و شرکت های بازاریابی شبکه ای غیر مجاز حدود ۵ هزار و ۱۲۲ نفر مرد و زن دستگیر و یک هزار و ۴۰۴ پرونده قضایی تشکیل شد.
وی با اشاره به این بازه زمانی، افزود: ۲۹۰ کارگاه جعل اسناد مالکیتی، اسکناس، مدارک شناسایی، مدارک تحصیلی، تولید لوازم یدکی تقلبی خودرو، تولید مواد غذایی تقلبی و… در سراسر کشور کشف و ۸۶۰ نفر از متهمین دخیل در آن دستگیر شده اند.
رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: اجرای طرح دو مرحله ای عملیات در پاتوقهای عرضه مدارک جعلی در سراسر کشور منجر به دستگیری ۵۳۲ متهم و کشف بیش از ۱۵ هزار فقره انواع اسناد جعلی رسمی، عادی و اقلام تقلبی شده است.
وی گفت: ۲ هزار و ۶۰۰ فقره از پیج ها، سیم کارت ها و حساب های بانکی که در فضای مجازی با استفاده از آنها اقدام به تبلیغ و فروش مدارک جعلی می کنند، مسدود و فیلتر و همچنین ۱۰۰ نفر نیز در این رابطه دستگیر شدند.
سردار “قنبری” تصریح کرد: معاونت مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با شرکت در نمایشگاه پیشگیری و مقابله با جعل اسناد و مدارک رسمی در سال ۱۴۰۲، رتبه برتر را در بین ۳۶ وزارتخانه و نهادهای حاکمیتی به خود اختصاص داد.
وی با اشاره به اجرای مرحله اول طرح عملیاتی مقابله با فعالیت دفاتر املاک غیرمجاز در تیرماه سال۱۴۰۳ در سراسر کشور نیز، گفت: کارآگاهان ضمن بازدید بیش از ۱۱ هزار از دفاتر املاک و ابلاغ ۳ هزار و ۷۲۷ فقره تذکر، ۴۸۳ املاک غیرمجاز را پلمب، ۵ فقره کارگاه جعل قرارداد پیش فروش ملکی و مبایعه نامه را کشف و همچنین ۴۷ نفر را نیز در این خصوص دستگیر کردند.
این مقام ارشد انتظامی همچنین به عملکرد بخش مبارزه با شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای غیر مجاز از سال ۱۴۰۱ تا هشت ماه اول امسال اشاره کرد و ادامه داد: با اقدامات موثر کارآگاهان در سراسر کشور با اجرای ۱۹ مرحله طرح شناسایی و پلمب مکان های هرمی و شرکت های بازاریابی شبکه ای غیر مجاز حدود ۵ هزار و ۱۲۲ نفر مرد و زن دستگیر، یک هزار و ۴۰۴ پرونده قضایی تشکیل و همچنین تعداد ۲۷۴ شرکت بازاریابی شبکه ای غیرمجاز و مکان دسیسه هرمی پلمب شده است.
رئیس پلیس آگاهی فراجا در پایان شرط مقابله با جعل را در جامعه مشارکت شهروندان و هم افزایی اجتماعی سازمان ها و دستگاه های همسو با اقدامات پلیس دانست و اضافه کرد: مبارزه همه جانبه با آسیب و پدیده شوم جعل، نیازمند مشارکت همه مردم و اهتمام اجتماعی تمام سازمان ها اعم از دولتی و مردم نهاد است.
منبع : تسنیم