پویا ناصرپور در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره همراهی تیم شهرداری مسجدسلیمان در مرحله پایانی لیگ برتر فرنگی اظهار داشت: با توجه به اینکه مسابقات قهرمان کشوری در پیش است، من تمریناتم را سبک نکرده بودم و در فشار تمرینی، در لیگ کشتی گرفتم. با توجه به اینکه فاصله زیادی بین فینال لیگ و مسابقات قهرمانی کشور نبود، چاره دیگری نداشتم و نمیتوانستم تمریناتم را سبک کنم. تیم هم روی من در ۶۰ کیلو حساب کرده بود و به همین دلیل در همین وضعیت به اهواز رفتم.
وی در مورد اینکه سرمربی تیم شهرداری از او تمجید کرده و گفته بود کاملاً در اختیار تیم بوده است، تأکید کرد: امیر قاسمیمنجزی برادر بزرگتر ماست، همیشه هم به من لطف دارد و نمیشود روی حرفش حرف زد. او عزیز است، هم به لحاظ شخصیتی و هم تجربه بیشتری دارد. قلباً دوستش دارم و دوست داشتم هر طور که شده به تیم کمک کنم.
کشتیگیر ۲۷ ساله اندیمشکی که در مرحله نیمه نهایی مسابقات لیگ ۹ بر صفر محمدجواد ابوطالبی از دانشگاه آزاد قم را برد و در مبارزه عصر ۵ – ۵ مغلوب امیررضا دهبزرگی شد، در مورد این دو مبارزه تصریح کرد: کشتی با ابوطالبی را با امتیاز عالی تمام کردم، در فینال هم دهبزرگی که یکی از بهترینهای ۶۰ کیلوست را پیش رو داشتم. اشتباهاتی کردم و خودم مقصر بودم. باید هوشیارتر کشتی میگرفتم که ۳۰ ثانیه آخر کشتی از دستم خارج نشود. باید حواسم باشد که بعد از این، در مسابقات قهرمان کشوری چنین اشتباهی نکنم.
ناصرپور با اشاره به ترافیک مدعیان در ۶۰ کیلوگرم کشتی فرنگی ایران و جهان گفت: مدعی که زیاد است. وزن ۶۰ کیلوگرم یکی از شلوغترین وزنهاست. همه خوب و مدعی قهرمانی هستند.
عضو تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات جهانی ۲۰۱۹ راجع به چرخه انتخابی تیم ملی خاطر نشان کرد: چرخه که سخت است و مطمئنم همه ۶۰ کیلوها تمام تلاششان را میکنند که بهترین نتیجه را بگیرند. کسی کم نمیگذارد. من هم مثل بقیه تمام تلاشم را میکنم استارت خوبی در چرخه داشته باشم که شروع آن با مسابقات قهرمانی کشور است. امیدوارم این رقابتها را با بهترین عملکرد پشت سر بگذارم.
ناصرپور درباره اینکه چرا در این سالها دیگر نتوانست به عضویت تیم ملی درآید، گفت: یک مقدار بدشانسی آوردم، دو سال ابتدایی تغییر وزن من به کرونا خورد. کرونا شاید برای خیلیها خوب بود، ولی من عقب افتادم. من از ۵۵ به ۶۰ کیلو آمده بودم و نتوانستم در وزن جدید تمرینات خوبی انجام دهم. در واقع تمرین کردنم اشتباه بود و تازه یکی دو سال است که راه و روش درست تمرین کردن را در ۶۰ کیلو یاد گرفتم. با وجودی که اختلاف وزنی بین ۵۵ و ۶۰ کیلو زیاد نیست، اما خیلی با هم متفاوت هستند. ۶۰ کیلو وزن المپیکی است و باید کاملاً سبک کشتی گرفتنت تغییر کند. در ۵۵ کیلو اگر جا بیفتی میتوانی راحتتر نتیجه بگیری، اما ۶۰ کیلو اساساً خیلی مدعی دارد و همه هم در ایران خوب هستند. حالا امیدوارم هر کسی که لیاقتش را دارد، صاحب دوبنده تیم ملی در سال ۲۰۲۵ شود.
/
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.