این مواد غذایی را با ماست ترکیب نکنید

ماست از جمله لبنیات پرخاصیت است اما گاهی اوقات ترکیب برخی مواد غذایی با ماست می تواند نتیجه مطلوبی نداشته باشد.

ماست به نوعی لبنیات پرطرفدار است و زمانی که با مواد اشتباهی ترکیب شود، به جای تقویت و بهبود سلامتی، به بدن آسیب خواهد رساند. گفتنی است ترکیب برخی مواد با ماست می‌تواند منجر به مشکلات گوارشی، کاهش جذب مواد مغذی و حتی مسمومیت شود.

پیاز

اگرچه ممکن است ترکیب ماست و پیاز خوشمزه به نظر برسد، اما می ‌تواند عوارض جدی پوستی مانند اگزما و پسوریازیس را تشدید کند. برخی ترکیبات موجود در این دو ماده غذایی با هم واکنش نشان داده و باعث التهاب و قرمزی پوست می ‌شوند.

میوه خشک

میوه خشک شده، گرچه در ظاهر حجم کمی دارد، اما غنی از قند و کالری است. این بدان معناست که حتی مقدار کمی از میوه های خشک شده هم انرژی زیادی به بدن می ‌رساند. افزودن میوه خشک به ماست، در حالی که طعم آن را دلپذیرتر می ‌کند، می‌تواند به دلیل کالری بالا به افزایش وزن منجر شود. به همین دلیل مصرف میوه تازه به همراه ماست، گزینه‌ای سالم‌ تر است.

عسل

عسل به تنهایی شیرینی بی ‌نظیری دارد. افزودن این ماده شیرین به ماست، نه تنها شیرینی آن را دوچندان می ‌کند، بلکه به طور قابل توجهی به کالری دریافتی می ‌افزاید. این افزایش کالری ممکن است که عاملی برای پرخوری و در طولانی مدت، افزایش وزن و چاقی شود.

مغز و آجیل

مغزها به عنوان منابع غنی از انرژی و مواد مغذی به تنهایی یک میان ‌وعده کامل هستند؛ اما ترکیب آن ‌ها با ماست به طور چشمگیری میزان کالری و انرژی دریافتی را افزایش خواهد داد. در واقع این ترکیب پرانرژی می‌ تواند برای افرادی که فعالیت بدنی بالایی دارند، بسیار مفید باشد.

تخم کتان

تخم کتان به عنوان منبع غنی از پروتئین و فیبر برای سلامتی بسیار مفید است؛ اما مصرف همزمان آن با ماست به دلیل فیبر بالا، می‌تواند مشکلات گوارشی ایجاد کرده و هضم غذا را با سختی مواجه کند. در نتیجه بدن نمی‌تواند به خوبی از مواد مغذی موجود در تخم کتان بهره‌مند شود.

نارگیل رنده شده

نارگیل رنده شده با شیرینی طبیعی خود، طعم ماست را بهتر می‌کند اما این شیرینی شامل کالری ‌های اضافه ‌ای است که می‌تواند به افزایش وزن و پرخوری منجر شود؛ پس بهتر است برای حفظ سلامتی خود، از ترکیب این دو بپرهیزید.

سویا

مصرف همزمان سویا و ماست جذب کلسیم در بدن را با اختلال مواجه خواهد کرد. فیبر موجود در سویا با کلسیم ترکیب شده و مانع از جذب کامل آن توسط بدن می‌ شود، به همین دلیل مصرف جداگانه این دو ماده غذایی توصیه خواهد شد.

 

+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn